Eva Viestová Rôzne

Koniec roka , čas bilancovania

Koniec roka je čas bilancovania .Výsledky, ktoré sa dosiahla Základná škola J. A. Komenského sú potešujúce a povzbudzujúce, o čom svedčí aj stále pretrvávajúci záujem o našu školu, za čo ďakujeme všetkým naším priaznivcom.

. Pedagógovia školy a žiaci dosiahli v roku 2011 výborné výsledky v rôznych druhoch súťaží, ale aj vo výchovno-vzdelávacom procese. Škola poskytuje komfort na úrovni 21. storočia pre žiakov i zamestnancov, vytvorilo sa príjemné prostredie pre všetkých. Poďakovanie patrí aj rodičom, ktorí spolupracovali so školou a pomáhali jej pri rôznych podujatiach, medzi najvydarenejšie patril 2. Deň rodičov a detí. Podobne chceme vysloviť poďakovanie aj sponzorom školy, ktorí prispeli na akcie usporadúvané školou, ako aj vedeniu nášho mesta. Na záver všetci – žiaci, učitelia, rodičia, sponzori i obyvatelia nášho mesta prijmite tento vinš:

Vôňa medu, ihličia, dobrôt plný stôl, atmosféra vianočná liek na každý bôľ. Zabudnite na starosti, nech je pre Vás Nový rok 2012 krajší ako krásny !

Praje vedenie Základnej školy J. A. Komenského

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM