Jakub Forgács Rôzne Správy

Krásny nápad na revúckej škole: Zaplnili ju úsmevy, a to doslova, FOTO

Ôsmaci a deviataci vytvorili vlastných „smajlíkov“ a navštívili mladších aj starších žiakov, ktorí mali cez prestávky možnosť ukázať svoj úsmev do fotoaparátu. A nielen to.

Ilustračný obrázok k článku Krásny nápad na revúckej škole: Zaplnili ju úsmevy, a to doslova, FOTO
5
Galéria
Zdroj: ZŠ Hviezdoslavova

4. október 2019 bol na revúckej škole doslova úsmevný. Žiaci a učitelia zo ZŠ, Hviezdoslavova 1 oslávili Svetový deň úsmevu. Informovala o tom M. Klimentová zo ZŠ Hviezdoslavova 1.

Iniciátorom tohto dňa bol americký umelec Harvey Richard Ball, ktorý v roku 1963 vytvoril prvého „smajlíka“ ako symbol šťastia a dobrej vôle. Tento deň je určený na to, aby sme robili dobré skutky, mali dobrú náladu a pochopili silu úsmevu, ktorá robí naše dni krajšími.

Vďaka šikovným žiakom a žiačkam druhého stupňa bola škola plná úsmevov. „Ôsmaci a deviataci vytvorili vlastných „smajlíkov“ a navštívili mladších aj starších žiakov, ktorí mali cez prestávky možnosť ukázať svoj úsmev do fotoaparátu. Zanechali tak kúsok seba na fotke ako spomienku na tento úžasný deň,“ pokračovala Klimentová.

„Naši žiaci neobišli ani zborovňu, ale naopak, zavítali aj k nám a vykúzlili úsmevy aj na tvárach učiteľov. Úsmev a dobrá nálada sa niesli školou počas celého dňa,“ dodala na záver.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery zo Svetového dňa úsmevu na Hviezdoslavke!

V OBRAZOCH: Na ZŠ Hviezdoslavova o úsmevy nebola núdza
5
Galéria
Zdroj: ZŠ Hviezdoslavova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM