Komunálne voľby

Kto chce zabojovať o kreslo primátorky Revúcej? Poznáme MENO nezávislej kandidátky

Obklopiť sa chce aktívnym tímom ľudí, ktorým záleží na rozvoji mesta a regiónu. O koho ide?

Ilustračný obrázok k článku Kto chce zabojovať o kreslo primátorky Revúcej? Poznáme MENO nezávislej kandidátky
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Na post primátorky Revúcej bude v jesenných komunálnych voľbách kandidovať Ľuba Benešová. Uchádzať sa chce aj o kreslo poslankyne Banskobystrického samosprávneho kraja. Ako informovala TASR, do volieb pôjde ako nezávislá kandidátka.

Benešová je rodáčka z Revúcej, neskôr žila a pracovala v zahraničí a do regiónu sa vrátila pred vyše desiatimi rokmi. „Revúca ako mesto, ale aj ako okres, potrebuje novú hybnú regionálnu silu. Potrebuje energiu, líderstvo, víziu, založenú na spolupráci a vzájomnom rešpekte,“ skonštatovala kandidátka.

Benešová plánuje ísť do komunálnych volieb ako občianska, nezávislá kandidátka. Obklopiť sa chce aktívnym tímom ľudí, ktorým záleží na rozvoji mesta a regiónu.

„Verím, že obdobie štyroch rokov je dostatočne dlhé na to, aby sme v meste stabilizovali situáciu so základnou infraštruktúrou a Revúca mohla znova začať využívať svoj potenciál. Ten spočíva nielen v unikátnom historickom a krajinnom prostredí, ale najmä v šikovných a motivovaných ľuďoch, ktorí v ňom žijú,“ uviedla Benešová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM