Eva Viestová Tlačové správy

Kúpeľňové štúdio aj v Revúcej!

Ak plánujete výmenu starých okien za nové, prípadne prerábate byt či kúpeľňu máme pre vás skvelý tip. Spoločnosť BB TEAM RECONVEST vám so všetkým pomôže aj poradí.

Ilustračný obrázok k článku Kúpeľňové štúdio aj v Revúcej!
Foto: Eva Viestová

Spoločnosť BB team reconvest sa zaoberá : - montážou plastových a hliníkových okien a dverí Noves - stavbami a rekonštrukciami bytov - vo svojom Kúpeľňovom štúdiu ponúka sanitárnu techniku, inštalačný materiál aj služby s tým spojené

Plastové a hliníkové okná a dvere Noves

Značkové okná NOVES a ďalšie vyrábané a ponúkané produkty, sú vývojovo na technologickej špičke. Orientácia na požiadavky zákazníka, dôraz na detail, rýchlosť dodávky, dostupnosť predajného miesta, precíznosť prevedenia a dôraz na kvalitu stavajú okná Noves okná, a.s. na popredné miesto na stavebnom trhu.

V prípade záujmu ich zastihnete telefonicky – 0918 246 960, mailom – bbteam.mr@gmail.com alebo na ul. V Clementisa 1162/13 v Revúcej

Stavby a rekonštrukcie

Počas svojej činnosti majú za sebou množstvo spokojných zákazníkov, pretože na svojej práci si dávajú skutočne záležať. Ako najviditeľnejšie príklady ich nedávnej práce uvedieme prerobený činžiak pri semaforoch, či ambulanciu Dr. Rybárovej pri nemocnici.

Ak potrebujete nejaké stavebné práce, prípadne rekonštrukciu kontaktujte ich telefonicky – 0908 912 966, 0908 984 356, mailom – bbteam.mr@gmail.com alebo v ich sídle na Ružovej 2 v Revúcej (budova oproti Torontu clubu)

Kúpeľňové štúdio

V Kúpeľňovom štúdiu na Ružovej ul. č.2 nájdete tento široký sortiment :

Sanitárna technika : Sanitárna keramika, WC sedátka, Vodovodné batérie, Nábytok, Vane, Masážne vane, Vaňové zásteny, Doplnky a náhradné diely k vaniam a vaňovým zástenám, Sprchovacie kúty a vaničky, Masážne a parné boxy, sauny, Doplnky a náhradné diely ku kútom, vaničkám, masážnym a parným boxom, Sprchy, sety a panely, Drezy, Kúpeľňové doplnky, Elektrické zariadenia a príslušenstvo, Obklady a dlažba, Chémia (odstraňovač plesní, parfumy, anticalc, hydroclear)

Inštalačný materiál : Tlakové rúry, Tvarovky a fitingy pre tlakové rozvody, Závesná technika, Odtokový program, Betón, Kanalizačné poklopy a mreže, Priemyselné armatúry, Armatúry, Úprava vody a plynu, Protipožiarna technika, Izolácie, Tesnenia, Silikóny, Pájky, Podomietkové splachovače, Vodárne a čerpadlá, Ostatný inštalačný materiál a náradie, Ekologická technika, Stavebné potreby

Služby: Doprava, Montáž

Otváracie hodiny v Kúpeľňovom štúdiu sú Po – Pia 8,00–12,00 a od 13,00–17,00, v sobotu od 8,00–11,00

Tak neváhajte a sami sa presvedčte o kvalite produktov a profesionálnom prístupe BB TEAMU RECONVEST.

Kupelnove studio
26
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM