Jakub Forgács Krimi

Kuriózna nehoda pri Revúcej: Opitý mladík zrazil opitú chodkyňu, to však nie je všetko, FOTO

Obvinený podľa slov polície šoféroval auto aj napriek tomu, že má od júla uložený trest zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 16 mesiacov za jazdu pod vplyvom alkoholu.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna nehoda pri Revúcej: Opitý mladík zrazil opitú chodkyňu, to však nie je všetko, FOTO
2
Galéria

Polícia v Revúcej obvinila 22-ročného muža zo Sirku z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke.

„V noci zo soboty na nedeľu, v obci kde býva, jazdil na aute Škoda Felicia s pripevnenými tabuľkami s evidenčným číslom z iného vozidla, nakoľko auto na ktorom jazdil nie je evidované v evidencii motorových vozidiel,“ píšu muži zákona.

„Narazil do 36-ročnej chodkyne a následne do jej auta odstaveného na okraji cesty. Pri dokumentovaní nehody mu v dychu namerali 1,98 promile alkoholu. Alkohol bol zistený aj u chodkyne, ktorá nafúkala 1,38 promile alkoholu,“ uviedli policajti.

Ako dodali muži zákona, obvinený šoféroval auto aj napriek tomu, že má od júla uložený trest zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 16 mesiacov za jazdu pod vplyvom alkoholu.

Zábery z miesta nájdete v priloženej fotogalérii!

OPITÝ VODIČ JAZDIL BEZ VODIČÁKU, ZRAZIL OPITÚ CHODKYŇU A EŠTE JEJ NABÚRAL AJ AUTO Polícia v Revúcej obvinila 22-ročného...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Monday, August 24, 2020
V OBRAZOCH: Mladík jazdil bez vodičáku a zrazil chodkyňu
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM