Marcel Mojžiš Krimi

Majitelia havkáčov v šoku: Niekto zabil už 10 psíkov, za ich smrťou stoja jedy!

Milovníci najlepších kamarátov človeka sú v šoku. V Lučenci sa šíria náhle skonania psíkov, niekto totiž rozsypal v rôznych kútoch mesta otravu. Na ňu už doplatilo okolo desať nevinných havkáčov.

Ilustračný obrázok k článku Majitelia havkáčov v šoku: Niekto zabil už 10 psíkov, za ich smrťou stoja jedy!
Foto: Jozef Milan

V Lučenci je v týchto dňoch pustiť svojho psa mimo dosah očí naozajstné riziko. Môže sa vám stať, že s ním po krátkom prebehnutí začne byť zle-nedobre. Takto dopadlo už hneď niekoľko štvornohých havkáčov, ktorí sa v meste otrávili. Niekto totiž v rôznych kútoch Lučenca rozsypal jedy!

Na následky ich konzumácie už doplatilo podľa portálu čas.sk zhruba desať psov. „Najprv sme našli otrávené mäso, ktoré bolo dokonca aj v okolí materskej školy. Nechcem ani pomyslieť na to, čo by sa stalo, keby otravu zjedli deti. Teraz sa objavili rozsypané piliny so sklom, ktoré môže pes zožrať a zabije ho to,“ povedal portálu Alexander Princz, šéf občianskeho združenia Boj proti týraniu zvierat.

Milovníci štvornohých labkáčov tak musia byť v týchto dňoch naozaj opatrný. Rozmiestnením otráv v mesta sa už zaoberajú aj muži zákona.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM