Peter Klimant Iné športy

Malí karatisti z Revúcej zažiarili: Na Vianočnom turnaji vybojovali pre svoj klub prvenstvo

Začínajúci karatisti z Revúcej sa ukázali vo skvelej forme. Na Vianočnom turnaji vybojovali hneď niekoľko cenných kovov, vďaka čomu získal ich klub celkové prvenstvo.

Ilustračný obrázok k článku Malí karatisti z Revúcej zažiarili: Na Vianočnom turnaji vybojovali pre svoj klub prvenstvo
Zdroj: Dnes24.sk

V poslednú adventnú nedeľu, 20. decembra zorganizoval Karate Klub Revúca v domácom prostredí Vianočný turnaj pod názvom „STEFE CUP 2015.“ To všetko za účasti domácich členov klubu a pozvaných klubov, rodičov, starých rodičov, priateľov a verejnosti.

Súťažilo sa v súborných cvičeniach kata a neskôr aj v športovom zápase kumite, to všetko vo výbornej diváckej kulise. „Súťažilo sa aj v konečnom poradí zúčastnených klubov, keď každý medailista získaval pre svoj klub od 3 po 1 bod. Tento turnaj bol hlavne zameraný na začiatočníkov, ktorí si prvýkrát skúsili ako vyzerá súťaženie a získali cenné skúsenosti,“ informuje Karate klub Revúca.

Z domácich pretekárov zlaté medaily vo svojich súťažných a vekových kategóriách získali: Juraj Prč, Štefan Teyerl, Lukáš Bánes, Pavol Halaj, Štefan Koreň, Matej Herich. Strieborné medaily vybojovali: Tomáš Zachar, Štefan Koreň, Peter Grendel, Matej Herich, Pavol Halaj a Štefan Teyerl. Bronzové kovy si domov odniesli: Richard Bariš, Radka Barišová, Matej Meško, Marko Bajús, Dávid Eštvančík, Štefan Teyerl a Pavol Halaj.

Celkové poradie klubov:

  • 1. miesto – Karate Klub Revúca
  • 2. miesto – Sento Karate Rožňava
  • 3. miesto – 1. Karate Club Dobrá Niva

Foto: Karate klub Revúca

Vianočný turnaj v karate ovládli Revúčania
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM