Michaela Mozolányová Krimi

Maskovaný páchateľ so zbraňou prepadol herňu: Takéto hororové chvíle zažil krupiér!

Polícia pátra po zatiaľ neznámom mužovi, ktorý dnes v noci prepadol herňu v Lučenci. Krupiérovi išlo o život, muž na neho mieril zbraňou!

Ilustračný obrázok k článku Maskovaný páchateľ so zbraňou prepadol herňu: Takéto hororové chvíle zažil krupiér!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ v Lučenci začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Doposiaľ neznámy páchateľ v noci na dnes približne 30 minút po polnoci, lúpežne prepadol herňu na ulici Mieru v Lučenci.

Podľa polície do herne vstúpil zamaskovaný čiernou šatkou alebo šálom na tvári a kapucňou na hlave. V ruke držal krátku strelnú zbraň. Pribehol k barovému pultu a krupiérovi povedal, že je to prepad. Pištoľ namieril na neho, chytil ho za golier a ťahal ho do vedľajšej miestnosti s hracími automatmi, kde opätovne na neho mieril zbraňou. Vtlačil ho do toalety a vrátil sa do baru.

Prehľadal priestor za barom, z peňaženky vzal peniaze z tácky s pripravenými drobnými mincami do hracích automatov zobral ďalšiu hotovosť a z pokladničky baru ešte vzal niekoľko eur. Pri odchode úplne odpojil elektriku a krupiéra zamkol v herni pravými kľúčami, ktoré našiel za barovým pultom.

Krupiérovi nespôsobil žiadne zranenia. Krádežou peňazí vznikla spoločnosti z Bratislavy škoda viac ako 840 eur. ,,Po páchateľovi polícia pátra. Je vysoký približne 180 centimetrov a je vo veku okolo 25 rokov. Oblečenú mal šedú šuštiakovú vetrovku s kapucňou, svetlo modré rifle a obutú mal tmavú športovú obuv. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov.“ informovala Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM