Iné športy

Medailová žatva pre revúckych karatistov: Mladé talenty si z Brvništa odniesli až 5 cenných kovov!

Revúcky šport má na konte ďalší úspech. Tentokrát sa oň postarali naši mladí karatisti. Chalani sa na súťaži Brvnište cup predviedli v skvelej forme, za čo si vyslúžili i kopu cenných kovov.

Ilustračný obrázok k článku Medailová žatva pre revúckych karatistov: Mladé talenty si z Brvništa odniesli až 5 cenných kovov!
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu sa karatisti z Revúcej zúčastnili 3. ročníka súťaže Brvnište cup v okrese Považská Bystrica. Okrem pretekárov zo Slovenska na tejto súťaži štartovali aj karatisti z Poľska a Česka. Raritou tohto turnaja bolo, že súťaž v súborných cvičeniach kata štartovali spolu ženy aj muži, čo ešte viac zvýšilo konkurenciu.

Revúcky karate klub na tejto súťaži reprezentovalo 6 pretekárov, ktorý spolu získali 1 zlatú, 3 strieborné a 1 bronzovú medailu. Blízko ku pódiovému umiestneniu mal aj Matej Herich, ktorý súťažil po prvýkrát a skončil na peknom 4. mieste v športovom zápase 8–9 ročných chlapcov. Dobrý výkon podal aj Pavol Halaj, ktorý obsadil 5–8 miesto v súborných cvičeniach kata 10–11 roční.

Naše medailové umiestnenia:

  • 1. miesto – Štefan Koreň – kata 8–9 rokov
  • 2. miesto – Štefan Teyerl – kata 8–9 rokov
  • 2. miesto – Arpád Bunjatov – kata seniori +18 rokov
  • 2. miesto – Roman Makróci – kumite juniori 16–17 rokov
  • 3. miesto – Roman Makróci – kata juniori 16–17 rokov

Foto: KK Revúca

Mladí karatisti z Revúcej sa predviedli v skvelej forme
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM