Eva Viestová Hokej

MFK Revúca doma víťazný

V nedeľu 11.9. o 15,30hod odohrali revúcki futbalisti zápas 6.kola IV.ligy sk. Juh proti mužstvu z Málinca. A prvý gól našich z Bystránovej kopačky padol už v 7 minúte.

Nedeľné stretnutie sa začalo minútou ticha za tragicky zosnulého P. Demitru a hokejistov Jaroslavli, ktorí zahynuli pri leteckom nešťastí. V minulej sezóne sme s Málincom prehrali 4:1 u nich doma a následne sme v jarnej časti sezóny v Revúcej nad nimi zvíťazili 3:0.
Hneď od prvých minút sa hral dobrý rýchly futbal a v 7´ využil vynikajúce vysunutie po ľavom krídle Bystrán na 1. gól. V 16´ peknú akciu stredom zakončil Konček 2. gólom domácich. Naďalej sa hral dobrý rýchly kombinačný futbal na oboch stranách. Hostia síce dosiahli v 27´ gól, no pre ofsajd neplatil. V 63´ chytil Smerek s prehľadom už skoro samostatný nájazd hosťujúceho hráča. Striedajúci Bajús bol na ihrisku 20´ a v 88´ sa odvďačil trénerovi gólom na 3:0. Po dobrom výkone domáci zvíťazili, keď mužstvo podržal svojím výkonom brankár Smerek. Dobrý výkon podal doma aj Konček. Tento týždeň hrajú revúčania v Čiernom Balogu, tak im držme palce, nech si domov prinesú víťazstvo.

MFK Revúca : Jednota Málinec
3 : 0
/ 2:0

Zostava MFK Revúca : Smerek, Majerčík, Švihla, Konček, Šestina, Urc, Čellár, Švec, Lunter, Máté, Bystrán / Bajús 68´, Gomori 46´, Živner 58´

Zdroj info : A. Štempel

MFK Revúca doma víťazný
1
Galéria
Futbal Revuca Malinec
25
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM