Eva Viestová Futbal

MFK Revúca : Jupie Banská Bystrica-Podlavice

V nedeľu 24.4. o 16,OOhod odohrali revúcki futbalisti 18.kolo IV.ligy-juh v Banskej Bystrici. Žiaľ, pre našich neúspešne.

Na malom úzkom ihrisku bolo treba vynaložiť oveľa viac pohybu. V 4´ po chybe Majerčíka domáci získali loptu a tá len o kus minula ľavú tyčku Stankovej bránky. V 6´ po neodpískanom faule na Maječíka kopali domáci rohový kop, minuli bránku. Z protiútoku Lunter poslal na ľavú stranu Šestinu, no jeho prihrávke na Šveca chýbali len centimetre, aby ju zakončil. Potom hostia z protiútoku prestrelili ponad hosťujúcu bránku. Do 20´ sa hralo medzi 16 kami. Po faule na ľavej strane na Luntera rozohrával trestný kop Majerčík, no na jeho pretiahnutý center naši nedosiahli. Rozhodca toleroval domácim tvrdú hru, keď pri každom súboji mali lakte na chrbátoch našich hráčov. V 29´ bol druhýkrát po sebe faulovaný Lunter. V 34´ domáci hráč fauloval nášho brankára, no karta stále neprichádzala… Škoda peknej akcie, keď Šestina nepresne prihral nabiehajúcemu Švecovi. Druhý polčas začal útokmi z jednej strany na druhú, keď sa do brejkových akcií dostával Švec po dlhých výkopoch nášho brankára. V 57´ po viacerých chybách na ľavej strane, domáci vystrelili a Stanko chytil čistý gól pri ľavej žrdi. Po faule na Šveca z pravej strany rozohrával Gomori trestný kop a Šestina ho nadvihol nad bránku domácich. V 63´ predbehol center Živner a domáci skórovali do ľavého horného rohu Stankovej bránky. Po darovanom trestnom kope pred 16kou domáci kapitán v 71´ prestrelil náš múr a bolo 2:0. V 75´ založil Švihla domácim útok, keď vhodil aut súperovi na nohu. Ten zaútočil a Stanko opäť vytlačil pri ľavej hornej tyči na roh. V 85´ Stanko vytlačil strelu z ľavej strany poza 16ky nad bránku. V 86´ faulovali domáci útočiaceho Švihlu a Majerčík bezpečne premenil pokutový kop na 1:2. V 89´ sme rozohrávali roh a Švec hlavičkoval, no trafil stojaceho domáceho hráča na bránkovej čiare. V 90´ Lunter strelil nad bránku domácich.

MFK Revúca : Jupie Banská Bystrica-Podlavice
1 : 2

Zostava MFK Revúca: Stanko, Majerčík, Švihla T., Bystrán(69´Švihla L.), Šestina(81´Bajús), Neušel, Švec, Lunter, Gomori, Živner, Máté, Švihla L., Bajús

Zdroj: A. Štempel

futbal RA : BB
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM