Eva Viestová Futbal

MFK Revúca odohral prvý zápas jesennej časti sezóny

V nedeľu 7.8. o 16,30hod odohrali futbalisti MFK Revúca prvý zápas jesennej časti IV.ligy skupiny Juh proti mužstvu FK 34 Brusno.

Aj keď ešte vo štvrtok mali domáci v Brusne skoro polovicu ihriska pod vodou, v nedeľu privítali svojho súpera s perfektne pripraveným ihriskom, na ktorom počas letnej prestávky neboli, a to bolo vidieť aj pred bránkami, kde vyložili novú trávu. Obidve mužstvá sa zamerali od úvodu stretnutia na to, aby nespravili chybu a hralo sa prevažne v strede medzi medzi 16kami. V 10 min. Kubát nepríjemne vystrelil k pravej tyčke, čo Belica bravúrne vyrazil na roh. Po „údajnom“ faule na pravej strane domáci rozohrali trestný kop a po 3 násobnej skrumáži v 26 min. dal domáci Varga 1. gól stretnutia, keď hosťujúci brankár hlavou strelu najprv vyrazil, druhýkrát skončila v brvne a do tretice v bránke hostí. Revúčania si nedokázali presnejšie prihrať a ohroziť domáceho brankára. Tesne pred koncom 1. polčasu vystrelil priamo na brankára Schelling. Máté nenahral uvoľňujúcemu Lunterovi do šance. V 48 min. po aute domácich z ľava Chrenovský poslal Belicu na zadok a bolo 2:0. V 63 min. uzavrel skóre zápasu Bošela na 3:0 pre Brusno.

MFK Revúca : FK 34 Brusno
0 : 3

//Zostava MFK Revúca : //Belica, Majerčík, Švihla, Helik, Schelling, Šestina, Bystran, Švec, Lunter, Gomori, Máté / Urc, Bajús, Smerek

Dúfam, že aspoň takýto výsledok sa nám podarí uhrať doma s ŠK Badín 14.8. o 16,30hod v domácom stretnutí, na ktorý Vás všetkých srdečne pozývame.

Zdroj info a foto : A. Štempel

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM