Eva Viestová Futbal

MFK Revúca víťazný

V nedeľu 22.5. o 17,00hod odohrali futbalisti MFK Revúca zápas 22. kola IV.ligy Juh muži proti A mužstvu zo Štiavnických Baní.

Toto dôležité stretnutie v boji o záchranu sa odohralo za pekného počasia na dobrom ihrisku. Domáci sa nebojácne pustili do svojho súpera od prvých minút, no chýbalo im to povestné české hokejové štestíčko. Po góle volali strely z kopačky Bystrána, Šveca, no hlavne tá Lunterova z 10 minúty, ktorá sa 3× poodrážala, no nakoniec skončila mimo bránku. V 29 minúte Majerčík krásne vystelil, no hosťujúci brankár mal opäť šťastie. Hostia boli pod tlakom, robili chyby, za čo zožali 6 žltých a 1 červenú kartu. Hostia sa ako prvý ujali vedenia peknou strelou Pavlíka. V 43 minúte krásne z voleja z otočky trafil bránku hostí Majerčík a zrovnal stav stretnutia na 1:1. V 54 minúte Smerek zneškodnil samostatný nájazd hostí, následne na to vyrazil druhú strelu, no obrana dovolila vystreliť ešte tretí krát a na tú už nedočiahol. A opäť boli vo vedení hostia. V 81 minúte krásne sadla lopta po trestnom kope Erikovi Švecovi a zrovnal na 2:2. Za faul na Luntera kopal v 86 minúte Majerčík pokutový kop a dostali sme sa do vedenia. Stav sa už do konca stretnutia nezmenil a domáci prvý krát na jar po obetavom výkone zaslúžene zvíťazili. Poďakovanie patrí aj brankárovi Lukášovi Smerekovi, ktorý neváhal pomôcť a postavil sa po roku do bránky.

MFK Revúca : Baník Štiavnické Bane
3 : 2

**Zostava MFK Revúca **: Smerek, Majerčík, Švihla L., Švihla T., Šestina, Gomori, Helik, Švec, Lunter, Štepita, Bystrán/ Čellár, Urc, Sušila, Gallo

Zdroj : A. Štempel

MFK Revúca víťazný
1
Galéria
futbal RA:Stiav.Bane
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM