Eva Viestová Hokej

MHK Magnezit Revúca pokračuje vo víťaznej sérii

V piatok 4.11. pokračovala Gemerská hokejová liga (www.ghhl.webnode.sk) na zimnom štadióne v Rimavskej Sobote úvodným zápasom tretieho kola. Po víťazstvách v predchádzajúcich kolách (White raven R. Sobota 5:3, Čerenčany 5:2) nastúpili Revúčania p

Vedomí si kvalít súpera Poltárčania začali s primeraným rešpektom a maximálne zabezpečili svoju obranu s minimálnou snahou otvoriť priestor svojim útočením. Odolávali však len niečo vyše troch minút, keď sa Revúčania ujali vedenia. Hralo sa prakticky na jednu bránku a snáď len nedôraznosť a niekedy až priveľmi kombinované prípravy zakončenia nepriniesli v prvej tretine viac ako len tri góly v sieti Poltára. Slušné stretnutie pokračovalo aj v ďalších dejstvách v réžii MHK Magnezit Revúca, ktorý si pripísal, možno povedať povinné tri body do tabuľky, aj keď sa súper „posilnil“ na poslednú chvíľu brankárom z kádra druholigového HC R.Sobota.
V nasledujúcom kole v sobotu 12.11. nás privíta domáca Omega R.Sobota, ktorá sa na nás iste brúsi (v dobrom slova zmysle v športovom duchu), takže bude to náročnejšie ako doteraz.

MHK Magnezit Revúca – HK Poltár 7:0 (3:0,2:0,2:0) Góly: Vojčík 3, Špak, Keder, Varhoľák, Skybjak

Zostava MHK Magnezit Revúca: Bystren – Kováč, Hutka P., Vojčík, Hutka N., Kožuch J., Skybjak, Andraščík, Prtko, Špak, Papcun, Brodňanský, Tatarko, Keder, Laboš, Kožuch Ľ. Varhoľák.

**P.S. **V minulých dňoch som bol pracovne na „chudobnej Orave“, kde počas nasledujúceho víkendu otvárajú na brehu Oravskej priehrady (Slanická osada !)) úplne nový zimný štadión, samozrejme krytý (hala) vrátane všetkých potrebných sociálnych a hygienických zariadení, zrealizovaný za necelé dva roky, vďaka súčinnosti viacerých inštitúcií a miestnych podnikateľov. Nedávno bola tiež otvorená hala – zimný štadión v Oravskej Lesnej. Takže…, takže aj napriek súčasnej situácii, kde je snaha a oduševnenosť, zrejme sa dá zabezpečiť aj niečo navyše.

Zdroj info a foto : V. Andraščík

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM