Jakub Forgács Rôzne Správy

Miňo sa pochválil krásnym úlovkom: V lesoch pri Revúcej natočil úchvatné zábery, VIDEO

V posledných dňoch sa prebúdza aj okolitá príroda. Svedčia o tom aj zábery diviačej rodinky priamo pri brlohu, ktoré sa podarili natočiť Miňovi z Revúcej.

Ilustračný obrázok k článku Miňo sa pochválil krásnym úlovkom: V lesoch pri Revúcej natočil úchvatné zábery, VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Revúčan Miňo na youtubovom kanáli Potulky prírodou zverejňuje krásne zábery nielen z Gemera. Najnovšie tam pribudlo video rozkošných diviačikov pri brlohu, ktoré sa mu podarilo natočiť koncom februára v lesoch pri Revúcej.

„Bol som veľmi prekvapený, pretože malé diviaky na svet prichádzajú od marca do mája, čiže je badateľné teplé počasie, ktoré tento proces posunulo,“ uviedol pre spravodajský portál Dnes 24 autor videa.

„Zachytiť sa mi ich podarilo čisto náhodne, keďže som nečakal, že už budú mladé diviaky. A aj keby som to vedel, určite by som ich zámerne nevyhľadával, keďže je to aj dosť nebezpečné,“ poznamenal Miňo.

Ako spomenul, do lesa chodí už od svojho detstva a stále buď fotil alebo nahrával prírodu. „Niekedy sa podarí nejaký ten záber a niekedy idem so záberom len vo svojej hlave, keďže zver vie byť rýchla a nestihnem ju natočiť,“ dodal na záver.

Video malých diviačikov si môžete pozrieť pod textom!

Prečítajte si tiež

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM