Eva Viestová Iné športy

Mladí volejbalisti Revúcej najlepší na Strede Slovenska

Posledným turnajom v Žiline vyvrcholila súťaž žiakov, spojená so Slovenským Pohárom v šestkovom volejbale. O celkové prvenstvo nakoniec bojovali družstvá z Prievidze, domácej Žiliny a Revúcej.

Tieto zápasy rozhodovali o celkovom víťazovi a tak ani jedno družstvo nemohlo nijako kalkulovať. Preto úroveň turnaja bola vysoká a družstvá bojovali o každú loptu a každý bod. Chlapci predvádzali naozaj pekný volejbal a ani jedna lopta nebola stratená. Žiaden set neskončil tesným rozdielom, ale rozhodovali koncovky. [color=#3333ff]­V najdôležitej­šom zápase proti Žiline sme vyhrali 3:1 a získali sme celkové prvenstvo. Takto sme sa presvedčili, že nám vyrastá veľmi silná generácia dobrých volejbalistov. O celkový úspech sa pričinili títo hráči : Martin Breznaník, Matej Schelling, Ľubko Ďuriška, Ján Kotlarčík, Karol Hatala, Vladimír Hlačina, Matej Hudák, Štefan Nikolovič, Martin Frandel, Filip Vavrek, Tarik Jadalláh a tréneri : Mgr. Peter Bolaček a Maroš Kumi.[/color]
Po tomto úspechu nás ešte čaká finálový turnaj Majstrovstiev Slovenska v MIDIMAX VOLLEYBALLE v Trenčíne. Do finále sa prebojovalo celkovo 9 družstiev zo 198 prihlásených z celého Slovenska.

info a foto : Maroš Kumi, š.r. AVK.

volejbal turnaj ziaci ZA
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM