Ľubomíra Karmanová Krimi

Mladíka (20) zrazilo auto na prechode: Na prvý pohľad nič vážne, ale... Polícia hľadá svedkov!

Muži zákona chcú objasniť nehodu, pri ktorej sa zranil mladý muž (20). Podľa polície, chodec prechádzal cez priechod pre chodcov, kde do neho narazilo neznáme auto. Pozrite, čo presne sa tu udialo...

Ilustračný obrázok k článku Mladíka (20) zrazilo auto na prechode: Na prvý pohľad nič vážne, ale... Polícia hľadá svedkov!
Zdroj: TASR

Polícia v Lučenci objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala 26. 11. 2015 v čase o 20.08 hodine. Dopravná nehoda sa, podľa krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej, stala v Lučenci na Masarykovej ulici, na vyznačenom priechode pre chodcov pri Mestskej knižnici, tesne za svetelnou križovatkou v smere na Haličskú cestu.

„Doposiaľ neznámy vodič, neznámeho osobného motorového vozidla bielej farby, pravdepodobne Škoda Octavia, pri jazde po Masarykovej ulici, po odbočení z Ulice Kármána, na priechode pre chodcov v pravom jazdnom pruhu štvorprúdovej cesty zachytil v tom čase od Mestskej knižnice prechádzajúceho 20-ročného chodca z Lučenca,“ uviedla Faltániová.

Ako dodala, chodec následkom stretu spadol cez prednú kapotu na zem vedľa vozidla. „Vodič s vozidlom na mieste zastavil, vystúpil a chodcovi chcel privolať lekársku pomoc, ktorú on však odmietol ako aj odmietol oznámenie na políciu s tým, že sa mu nič nestalo,“ dodala hovorkyňa s tým, že okolo 21.00 hod., však chodec začal pociťovať bolesti hlavy a preto išiel na ošetrenie do nemocnice, kde zostal hospitalizovaný na pozorovaní.

Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia s dobou liečenia 7 dní. Aj keď, podľa slov hovorkyne, vodič po nehode s vozidlom zastavil a chcel poskytnúť chodcovi pomoc, ktorý ju odmietol, za účelom objasnenia dopravnej nehody ho polícia žiada, aby sa prihlásil.

„Prosíme aj svedkov tejto dopravnej nehody, ktorí prechádzali uvedeným úsekom, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli stotožniť vodiča a nehodu objasniť. Ozvať sa môžu telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare PZ,“ uzavrela Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM