Krimi

Mladý vodič (17) v Tornali zrazil motorkára. Po nehode odišiel, FOTO

Vodič osobného motorového vozidla Škoda Fabia podľa slov polície pri odbočovaní nedal prednosť oproti idúcemu motocyklu Kawasaki

Ilustračný obrázok k článku Mladý vodič (17) v Tornali zrazil motorkára. Po nehode odišiel, FOTO
7
Galéria

Polícia v Revúcej objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok (7.3.) okolo 14:50 na Mierovej ulici v Tornali. „Vodič osobného motorového vozidla Škoda Fabia, pri odbočovaní vľavo, nedal prednosť oproti idúcemu motocyklu Kawasaki, ktorý viedol vodič (42) z Tornale. Vodič motocykla aj napriek intenzívnemu brzdeniu nedokázal zrážke zabrániť, narazil do pravej časti auta a spadol na zem. Utrpel zranenia s dobou liečenia do 7 dní. Vodič auta následne z miesta dopravnej nehody odišiel.“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Informácie od svedkov dopravnej nehody policajtom pomohli vozidlo v krátkom čase vypátrať. Podľa majiteľa vozidla, vodič (17) vozidlo viedol so súhlasom vlastníka vozidla sám, bez prítomnosti dospelej osoby. Vlastníkovi vozidla bola za priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky udelená bloková pokuta,“ pokračovala hovorkyňa.

„Mladý vodič, ktorý viedol vozidlo bez prítomnosti osoby sediacej na mieste spolujazdca vedľa vodiča, ktorá je držiteľom vodičského oprávnenia skupiny B najmenej 10 rokov a ktorú na tento účel zapísal orgán Policajného zboru do evidencie vodičov na žiadosť zákonného zástupcu, na mieste nehody premiestnil motorové vozidlo a následne odišiel z miesta dopravnej nehody. Za priestupky ktorých sa v cestnej premávke dopustil mu bol zadržaný vodičský preukaz a dopravná nehoda je v štádiu objasňovania,“ dodala Faltániová so slovami, že škoda, ktorá na vozidlách vznikla, je odhadnutá na 5 tisíc eur.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Zábery z miesta nehody v Tornali. Vodič zrazil motorkára a odišiel
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM