Peter Simon Rôzne Správy

Na pódiu sa cíti ako doma: Rožňavčanka Karmen (20) sa prebojovala do finále speváckej súťaže, VIDEO

Porota ju vychválila a divácke hlasovanie posunulo do finále známej speváckej súťaže.

Zdroj: YouTube.com

Rozhodla sa prihlásiť do známej speváckej súťaže. Ako vidieť, urobila správne. Talent, ktorý má, potvrdila aj porota. Spevom sa prebojovala až do finále. Predposledné kolo sa konalo v nedeľu, 3. júna 2018. Posledná pätica súťažiacich, a medzi nimi aj Karmen Pál-Baláž, sa predstavili pred publikom a okrem toho aj v live vysielaní.

„Hudba pre mňa znamená dosť veľa, chcela by som sa hudbe venovať aj v budúcnosti. Už roky hrám na klavíri, no tiež som začala spievať. Rozhodla som sa nahrávať cover pesničky známych hitov zahraničnej tvorby. Prečo? Lebo ma to baví a mám z toho radosť,“ povedala ešte na začiatku súťaže skromne pre náš web mladá slečna.

Z top 5 finalistov postúpili len traja, a to v kompletne ženskom zložení. V tomto ročníku súťaže sa tak Karmen Pál-Baláž stala jediným finalistom zo Slovenska. Porotu ohúrila už v samom začiatku speváckej súťaže. Od malička však mala k hudbe blízko, keďže sa narodila do muzikantskej rodiny. Talent rozhodne nezaprie.

Karmen so svojim sexi imidžom zaspievala v predposlednom finálovom kole dve skladby. Prvou bol hit od Guns N' Roses – Sweet Child O' Mine a svoje vystúpenie uzavrela piesňou Wings od speváčky Birdy.

Jej výkon ocenila aj porota. Divácke hlasovanie ju napokon posunulo do veľkého finále. „Ja som tvoja veľká faninka od začiatku tejto súťaže a mňa naozaj fascinuje tvoja rýdza, prirodzená muzikálnosť, ktorú máš. Ty zaspievaš veci s citom, a dávaš aj rôzne farebné tóny. Bolo to pekné, mne sa proste páčiš, nemám čo k tomu dodať,“ zhodnotila Katarína Knechtová.

„Ty dokážeš zaspievať rôzne žánre. Ak je tu spravodlivosť, tak ty v top 3 proste musíš byť,“ doplnil Habera.

O víťazovi tohtoročnej známej speváckej súťaže sa rozhodne už túto nedeľu, 10. júna 2018.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM