Eva Viestová Hokej

Nájazdy rozhodovali

V sobotu 7.1. začala po Vianočnej prestávke druhá polovica Gemerskej hokejovej ligy a pre MHK magnezit Revúca so šiestym tímom tabuľky White raven R. Sobota nie najšťastnejšie.

Stretnutie začalo v skorú rannú hodinu (8,00) a zrejme sme sa celý zápas nezobudili. Posilnený súper nastúpil s rešpektom, zabezpečil maximálne obranu vo svojej tretine, avšak skúšal, ak to bolo možné, výpadové útoky. A ako vidieť z výsledku, ich bojovná hra im nakoniec priniesla úspech, keďže… Keďže sa šesťkrát dostali v brejkoch pred našu bránku a dali 5 gólov – maximálna efektivita!. Hralo sa prakticky na jednu bránku, kvalita súperovho brankára, často i šťastie, a smola, niekedy až nemohúcnosť na našich hokejkách nedali puku správny smer do súperovej bránky. Hokej sa však hrá na góly a hráči Revúcej tentokrát dali len tých päť, čo stačilo len na jeden bod do tabuľky, pretože tá premnohá spústa šancí sa nepočíta. Sú však aj také zápasy, keď nevychádza temer nič a súperovi všetko. No stále MHK je bez prehry v riadnom hracom čase, aj keď teraz Revúčania 2 body stratili. Takže napriek priebehu hry a nášmu tlaku, aj keď to bol asi náš najslabší výkon v tejto sezóne, dúfajme, že sme si tú smolu vybrali a vrátime sa k našej „klasike“. A aby tej smoly nebolo málo, tak si po zápase ešte poranil prst náš v tomto zápase asi najlepší hráč Dudo Keder, takže jeho štart v ďalšom zápase bude asi otázny.

MHK Magnezit Revúca – White Raven R. Sobota 5 : 6 po sam. nájazdoch (1:2,1:2,3:1 – 0:1) góly MHK : Hutka P., Keder, Žgravčák, Vojčík, Hutka N.

**Zostava MHK Magnezit Revúca : **Škorňa – Kováč, Kozák, Skybjak, Andraščík, Brodňanský, Tatarko , Vojčík, Žgravčák, Hutka N., Hutka P., Keder, Kožuch J., Špak, Papcun, Kožuch Ľ.

Zdroj info a foto : V. Andraščík

hokej RA-RS WhiteRaven
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM