Eva Viestová Rôzne

Najväčšia sieť lekární Dr.Max dorazila aj do Revúcej!

Novú Dr.Max lekáreň v Revúcej otvorili v stredu 11.7.2012 o 9,00. V rámci slávnostného otvorenia bolo pre pacientov pripravené množstvo prekvapení. Tak neváhajte a navštívte novú lekáreň Dr. Max ...nikto neodíde naprázdno...

O bližšie informácie sme požiadali hovorcu siete lekární Dr.Max Tomáša Schuchmanna. Prečítajte si, čo všetko nám prezradil.

[color=#cc3300]­Prečo ste sa rozhodli pre Revúcu?[/color] Cieľom lekární Dr.Max je byť pre pacientov lekárňou prvej voľby! Preto sme sa rozhodli aj v meste Revúca otvoriť lekáreň Dr.Max a to najmä preto, že chceme aj v tejto časti Banskobystrického kraja poskytnúť pacientom dostupnosť, kvalitné služby, odborné poradenstvo a samozrejme štedrý vernostný systém.

[color=#cc3300]­Povedzte nám niečo o sieti lekární Dr.Max[/color] Lekárne Dr.Max vznikli v roku 2006 spojením viacerých verejných lekární po celom území Slovenska. Sieť lekární Dr.Max pôsobí okrem Slovenska aj v Česku a Poľsku. K 4.7.2012 je na Slovensku celkovo 178 lekární Dr.Max. Vo všetkých lekárňach ponúkame zaradenie sortimentu do tematických regálov, štedrý vernostný systém, vlastné prípravky značky Dr.Max, zaujímavé zľavy a pravidelnú mesačnú akciu TOP20, bezplatné meranie krvného tlaku a telesného tuku zadarmo, ako aj servis pitného režimu. Vo vybraných lekárňach Dr.Max ponúkame dermoporadenstvo s extra zľavami až do 33% na vybranú kozmetiku, testovanie pleti zadarmo, cenné rady v starostlivosti o pokožku a pleť a zlosovateľnú súťaž.

[color=#cc3300]­Ponúka sieť lekární Dr.Max pre pacientov aj nejaké zľavy?[/color] Áno, ponúka. Možnosť získať zľavu je pre nášho pacienta významným benefitom. Vďaka nášmu Vernostnému systému si môže pacient znížiť doplatok za lieky, respektíve využiť zľavu na nákup voľnopredajného sortimentu, ktorý by inak musel oželieť. Umožňuje tak dôchodcom a občanom s nižším príjmom dopriať si niečo viac.

[color=#cc3300]­Môže sa u Vás ušetriť len pri nákupe voľnopredajného sortimentu alebo aj s receptom?[/co­lor] Vo všetkých lekárňach Dr.Max môže pacient získať prípis na Vernostnú kartu až vo výške 1 € za recept. Ak má pacient recept, za každú položku na recepte mu pripíšeme na Vernostnú kartu 25 až 50 bodov (centov), maximálne teda 1€. Za nákup voľnopredajného sortimentu pripíšeme za každé 1€ nákupu 1 bod. Body pripísané za nákup voľnopredajného sortimentu môže použiť len na nákup voľnopredajného sortimentu.

Všetky body je možné uplatniť ihneď pri nákupe vo forme zľavy alebo pripísať si na Vernostnú kartu. V rámci vernostného systému má možnosť pacient získať ešte zľavu do výšky 30% na vybrané produkty pri predložení vernostnej karty Dr.Max. Vernostná karta Dr.Max je zadarmo.

[color=#cc3300]­Kedy teda otvárate a čo ste si pripravili pre Revúčanov?[/color] Novú Dr.Max lekáreň v Revúcej otvoríme 11.7.2012 o 9,00.
V rámci slávnostného otvorenia bude pre pacientov pripravená zlosovateľná súťaž o prípravky značky Dr.Max, občerstvenie, meranie krvného tlaku a telesného tuku zadarmo, rozdávanie reklamných predmetov a vzoriek (balóny, perá, lízanky Dr.Max). Okrem toho, prvých 200 pacientov dostane po predložení letáku darček zadarmo.

Tak neváhajte a navštívte novú lekáreň Dr.Max, ktorá sa nachádza medzi bagetkou a tržnicou v priestoroch už bývalej lekárne Zafír a sami sa presvedčte, čo všetko ponúkajú.

http://www.drmax.sk/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM