Eva Viestová Volejbal

Napriek prehrám skvelý volejbal v Revúcej

Tak zlý začiatok týždňa, aký postretol naše družstvo, si nepamätám. Najskôr si zlomil kostičku v členku náš blokár M. Karabínoš, potom dve protizápalové injekcie do achilovky nášmu nahrávačovi A. Petrášovi.

Obstrek do chrbtice nášmu liberu I. Hrbáľovi, aby sa počas rozcvičky zrazil nahrávač so smečiarom a narazil si pri tom chrbát. A budúci týždeň budeme asi bez blokára P. Števka, ktorý odchádza do práce do zahraničia.
Napriek tomuto všetkému videli diváci na obidvoch stranách vynikajúci volejbal. Striedali sa útoky, bloky a zásahy na oboch stranách a divákom sa taký volejbal páčil. Aj samotný rozhodca, p. Viliam Karaffa sa vyjadril, že konečne po dlhej dobe videl dobrý volejbal. Je ťažko hodnotiť celé zápasy, lebo sety sa končili v koncovkách a raz sme mali šťastie my a raz súper. Tento krát to vyšlo súperovi a napriek nášmu dobrému výkonu sme získali len jeden bod. Dúfam len, že sa naši hráči dajú skoro zdravotne do poriadku a proti Kežmarku nastúpime pripravení. ** AVK Magnezit Revúca : VK Stropkov 2:3 a 1:3** Zostava AVK Magnezit Revúca: D. Belica, M. Herich, M. Herich ml., K. Hatala, P. Števko, A. Petráš , lib. I. Hrbáľ Str.: J. Schelling, Ľ. Smoliar
tr.: I. Kozlík as.tr.: M. Kumi

Mladší žiaci:
Družstvo mladších žiakov je zapojené do dvoch celoslovenských súťaží riadených Slovenskou Volejbalovou federáciou. Prvou je tzv. MINI MAX VOLLEYBALL a druhou 1. Liga mladších žiakov. V prvej sme rozdelení do dvoch skupín a našim súperom je Lovinobaňa. V tejto kategórii máme tohtoročných Majstrov Slovenska a ukazuje sa sila tejto mladej skupiny, keď súperom nedávame absolútne žiadne šance. Ešte je len začiatok súťaže a už patríme medzi top favoritov budúcoročných Majstrovstiev SR. V 1. Lige sme privítali družstvá Prievidze a Žiliny. V domácom prostredí sme odohrali na túto kategóriu skvelé zápasy a vyhrali sme so obidvomi súpermi. Ukazuje sa, že nám vyrastá nová, silná generácia revúckych volejbalistov.

Zdroj info : Maroš Kumi , š.r. AVK

Napriek prehrám skvelý volejbal v Revúcej
1
Galéria
Volejbal RA-Stropkov
35
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM