Eva Viestová Rôzne

Naši mladší žiaci nesklamali.

Dňa 28.01.2012 sa naši mladší žiaci, ročník narodenia 1999 a mladší, zúčastnili na halovom turnaji žiakov v Hnúšti o pohár primátora mesta Hnúšťa.

Turnaja sa zúčastnilo 5 mužstiev z regiónu Stredného Slovenska za účasti domáceho kolektívu, ktorí mal dva výbery Hnúšťa 1999 a Hnúšťa 2000 ( ročník narodenia), Baník Kalinovo, MŠK Rimavská Sobota a MFK Revúca, pričom malo prísť aj družstvo CSM Tisovec, ale nakoniec sa nedostavilo.
Hralo sa systémom každý s každým. Hrací čas bol 2 × 10 minút a počet hráčov na ihrisku bol 1 + 4. V kvalitnej konkurencii sa naši chlapci nestratili. V prvom zápase odohrali nie vyrovnanú partiu s domácim družstvom Iskra Hnúšťa 1999 a podľahli sme 4:0, pričom najväčší problém našim chlapcom robila lopta, s ktorou sa hralo, ale podmienky boli rovnaké na oboch stranách a domáci vyhrali zaslúžene. V druhom zápase sme si zmerali sily s družstvom Baníka Kalinovo, do ktorého sme sa zahryzli od úvodu duelu a len ojedinele sme „požičali“ loptu súperovi, čoho výsledkom bolo aj našich 8 strelených gólov v súperovej sieti a zápas sme vyhrali 8:1. V treťom zápase sme sa stretli s MŠK Rimavská Sobota, kde podľa viacerých trénerov a divákov sa odohral najlepší zápas turnaja, pričom sa hral pekný kombinačný futbal s veľkým množstvom prihrávok a príležitostí na oboch stranách, kde v prvom polčase sme mali viac z hry a v druhom zase súper. Škoda, že sme nevyužili svoje príležitosti a tak sme dali šancu súperovi a nakoniec sme prehrali 3:1. V poslednom zápase sme sa stretli s výberom Iskra Hnúšťa 2000, kde sme po výbornom výkone zvíťazili pomerom 3:0 a celkovo sme obsadili 3. miesto.
Chlapci hrali so súpermi viac ako vyrovnané zápasy. Mrzí nás najviac zápas s MŠK Rimavská Sobota. Bol to festival zahodených šancí.
Na záver treba dodať, že domáci vyhrali turnaj zaslúžene a chceme sa poďakovať za pozvanie na turnaj, pričom sa tešíme na ďalší ročník. Na turnaji sa hodnotili aj individuálne výkony hráčov, pričom najlepší strelec turnaja sa stal Patrik Gajan a najlepší brankár turnaja sa stal Adam Piljan obaja z MFK Revúca.
**V neposlednom rade chceme poďakovať aj sponzorom, ktorí nám umožnili na turnaj vycestovať a to : predajni Klenoty DEAN Revúca, Dezider Gajdoš / DANOP Revúca, Štefan Opiela / AUTOELEKTRO Grác Revúca, Marek Grác. **

Turnaja sa zúčastnili : PILJAN Adam, ALBERTY Stanislav, ZIMAN Rastislav, VACULČIAK Erik, RUSŇÁK Štefan, GOLDSCHMIDT Matej, SOKOL Tomáš, ŠOLTÝS Erik, SAMKO Rastislav, FEČKANIN Andrej, GAJAN Patrik.

Zdroj info a foto : Mgr. J. Repiský

futbalHnusta ziaci
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM