Eva Viestová Kultúra

Niečo pre rodinky s detičkami...

Neformálne združenie občanov Rodinné centrum pre šťastný a spokojný život oznamuje širokej verejnosti, že 22. októbra plánuje otvoriť priestory pre rodiny a ich členov v každom veku. Prinášame vám kompletný prehľad aktivít, ktoré majú v pláne realizovať...stojí to za to.

Ilustračný obrázok k článku Niečo pre rodinky s detičkami...
Foto: Eva Viestová

**Kde nás môžete navštíviť? v Mokrej Lúke č. d. 252

Kontakt : iva@bendula.sk, tel. 0902 275 085**

PRAVIDELNÝ PROGRAM RODINNÉHO CENTRA PRE ŠŤASTNÝ A SPOKOJNÝ ŽIVOT

PONDELOK:

9:00 – 12:00 Zábavný program pre deti i rodičov (3 hodiny zábavy a hier s dostatkom zdravého pohybu, riekaniek, pesničiek a rozprávok + občerstvenie pre deti i rodičov).

13:00 – 14:30 Odborná pomoc a podpora pri zvládaní problémov -výchovných, vzťahových, osobných a iných (doplnková činnosť rodinného centra).

16:00 – 18:00 Detská herňa s riekankami a pesničkami ( pre deti je pripravený bazén s farebnými guľôčkami, molitanové zostavy pre zdravý pohyb, hojdačky, šmýkačky a množstvo iných hračiek podľa veku detí + počúvanie cd-čiek s detskými pesničkami a riekankami).

UTOROK:

9:00 – 12:00 Detská herňa s angličtinou Zajka cestovateľa (deti sa zahrajú v herni plnej zábavy a okrem toho sa hravou formou cez pesničky a zajkove príhody naučia nové anglické slovíčka a vety).

15:00 – 17:00 Svojpomocné podporné skupiny , kluby ( Čas vyhradený na pravidelné stretávanie sa ľudí, ktorých spája podobná životná situácia, vek, zvládanie ochorenia alebo rovnaký záujem. Napr. Klub rodičov bábätiek, Klub rodičov malých školákov, Klub seniorov, svojpomocná skupina rodičov postihnutých detí …)

STREDA:

9:00 – 12:00 Opatrovanie detí v priestoroch rodinného centra (doplnková služba v rámci rodinného centra, pokiaľ si potrebujete niečo vybaviť, nakúpiť či na pár hodín oddýchnuť – o Vaše dieťatko bude v rodinnom centre postarané. Záujem o 1–3 hodinové opatrovanie je potrebné vopred objednať).

13:00 – 14:30 Jesenné tvorivé dielne pre deti i dospelých ( Radi tvoríte? Máte šikovné ruky či ručičky? Príďte medzi nás!:-)).

16:00 – 18:00 Z rozprávky do rozprávky (detská herňa + čítanie rozprávok, bájok – podľa veku detí a ich výberu).

ŠTVRTOK:

9:30 – 12:30 Detská herňa; program integrácie detí ( spoločné hranie detí zdravých i zdravotne postihnutých pomocou rodinného centra a cieleného programu integrácie ).

13:00 – 14:30 Prednášky, besedy

16.00 – 18.00 Prednášky, besedy

  • Odborná pomoc pri problémoch – výchovných, vzťahových, osobných… (je potrebné sa objednať).

PIATOK:

10:00 – 12:30 Detská herňa a detské tvorivé dielničky (okrem lákavo vybavenej herne budú pre deti pripravené farebné stolíky a všetky potreby na kreslenie, maľovanie, strihanie a vytváranie originálnych detských dielok).

16:00 – 18:00 Príležitostné akcie, detské narodeninové oslavy… (narodeninové oslavy detí do 9 r., max. 6 detí + oslávenec (na objednávky), rodinné posedenia, oslavy Dňa detí, Dňa matiek, Dňa otcov, Mikuláš…).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM