Eva Viestová Správy

Nový rok privítali v Mokrej Lúke najväčším ohňostrojom v okrese

Najväčší ohňostroj v okrese Revúca odpálili v dedine s vyše 560 obyvateľmi, v Mokrej Lúke. Samospráva do neho investovala 1800 eur. Ako povedal starosta Mokrej Lúky Július Laššan (SMER-SD), obyvateľom celého okresu želá do nového roka najmä viac pracovných príležitosti.

Ilustračný obrázok k článku Nový rok privítali v Mokrej Lúke najväčším ohňostrojom v okrese
Foto: Rastislav Búgel

Presne o polnoci si niekoľko desiatok ľudí v centre obce vypočulo hymnu Slovenskej republiky.

Hneď nato odpálili niekoľkominútový ohňostroj, ktorý však bol oproti minulému roku skromnejší. Starosta obce a zároveň okresný predseda strany Smer-SD Július Laššan želá obyvateľom v regióne najmä viac pracovných príležitostí a "aby boli ľudia k sebe kus milší a spokojnejší a aby si viac verili. Asi to by bolo to najdôležitejšie.

„Hlavne tá práca, aby bola pre ľudí v tomto regióne, to je pre nás to najdôležitejšie. Bude to veľmi náročný rok, si myslím, a urobíme všetko pre to, aby aj tu v okrese sa podarilo nejaké tie pracovné miesta navýšiť, a myslím si, že je to veľmi ťažké teraz povedať, lebo tá ekonomická situácia je naozaj vážna. My môžeme sľúbiť, ale ja nerád sľubujem nejaké plané sľuby. Ja sa budem snažiť urobiť preto maximum,“ povedal Laššan.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM