Nikoleta Janečková Kultúra Kultúra

Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Revúčanov!

Nový týždeň je tu. Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad podujatí, na ktoré sa v Revúcej oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Revúčanov!
Foto: Eva Viestová

REVÚCKE FAŠIANGY

8. 2. 2016 o 16:00, Základná umelecká škola v Revúcej, koncertná sála ZUŠ

Pravá fašiangová atmosféra sa bude dať zažiť aj v Základnej umeleckej škole. Pôjde o verejný koncert žiakov ZUŠ pod názvom „Už sa Fašang kráti, už sa nenavráti“.

9. 2. 2016 o 15:00, Námestie v Revúcej

Fašiangový sprievod sa v našom meste koná každoročne. Mesto Revúca a Mestské kultúrne stredisko ho organizuje aj tento rok a taktiež nebude núdza o zaujímavý program. Postará sa oň DFS Lykovček a FS Lykovec. Počas podujatia sa budú rozdávať šišky, varené víno a teplý čaj. Deti sa nemusia báť prísť v maskách. Na každého drobca čaká sladká odmena.

PROGRAM PRE DETI

12. 2. 2016, Centrum voľného času v Revúcej

V tento deň sa Centrum voľného času postará o zábavu pre deti a to hneď dvoma súťažami. Uskutoční sa nielen súťaž pre deti do 15 rokov v stolnom futbale ale aj mestská súťaž pre deti od 6 do 15 rokov v dáme.

13. 2. 2016 o 16:00, Mestské kultúrne stredisko v Revúcej, divadelná sála

Nové detské hviezdy VO VAŠOM MESTE! Naj farebnejšia, naj bláznivejšia a naj smiešnejšia šou akú ste kedy videli! Program plný zábavných pesničiek a interaktívnych vstupov o tých naj zábavnejších a naj smiešnejších zvieratách v Afrike. To všetko v jednom predstavení pod názvom Lolo a Piškót na Safari! Vstupné: 5€, možnosť zakúpenia vstupeniek v MsKS č. dv. 5 alebo tel. č. 058/28 515 73

TURISTIKA

13. 2. 2016, KST Dúbrava

Tento rok organizuje KST Dúbrava už XXXVIII. ročník Zimného prechodu Muránskou planinou.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM