Tlačové správy

Obľúbená postavička z Večerníčka je späť: Plyšový huncút, ako ho nepoznáte!

Ruku hore každý, kto v detstve zbožňoval hlas Michala Dočolomanského. Jeho podanie obľúbeného plyšáka so smiešnym uškom utkvelo v pamäti takmer každého z nás. Dnes už žiaľ túto kultovú postavičku na obrazovkách naše deti tak často nevídajú.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená postavička z Večerníčka je späť: Plyšový huncút, ako ho nepoznáte!
Zdroj: Dnes24.sk

Maco, zajačik, prasiatko… skvelá partia, ktorá nás bavila i učila vždy pred spaním. Pri veršoch „rýchlo do postieľok, veď už mesiac svieti“ sme presne všetci vedeli, čo robiť ;)

Deti dnešnej generácie však žijú hlavne McQueenom a americkými animákmi, ktoré nájdete ako motívy na väčšine hračiek a pomôcok v obchodoch. A Macko Uško nikde…

Existuje však e-shop, kde sa k tomuto plyšovému huncútovi dostanete kedykoľvek. A to platí aj pre jeho zvieracích kamarátov či iné rozprávkové postavičky nášho detstva, ktoré už skôr či neskôr budú pre niektorých len spomienkou. A čo je najlepšie, v rôznych prevedeniach – ako námorník, elegán, športovec či v plavkách.

Počas celého februára ich navyše môžete získať s 15% zľavou. Stačí si vybrať akýkoľvek tovar zo skladu a v nákupnom košíku do kolónky „poukážka“ napíšete slovo „februar“ (bez diakritiky). A 15% zľava sa vám načíta ;)

Využiť môžete aj valentínsku zľavu Mackovi Uškovi v pyžame (23 a 30cm), obe tieto zľavy môžete kombinovať!

Viac na www.mackousko.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM