Eva Viestová Rôzne

OBRAZOM: Koniec prázdnin si deti parádne užili v Slniečku

Základná umelecká škola v Revúcej organizovala posledný prázdninový týždeň denný tábor pre deťúrence s príznačným názvom Slniečko. A ozaj, počas celého týždňa sa všetci usmievali ako slniečka a objavovali v sebe skryté talenty. Veď v každom dieťati d

A čo všetko tu na ďeťúrence čakalo? Množstvo tvorivých činností, pohybových hier v rôznych odboroch – v hudobnom, tanečnom, výtvarnom a literárno-dramatickom odbore.

Počasie im prialo počas celého týždňa a tak sa každé popoludnie vyšanťovali na dvore pri rôznych zábavných súťažiach, v ktorých mohli získať sladké odmeny.

Na záver si pripravili pre rodičov spoločné vystúpenie na dvore, kde im predviedli, čo všetko sa tu naučili. Na pamiatku deti dostali spoločnú fotku v rámiku, aby na tento skvelý tábor tak skoro nezabudli.

[color=#cc3300]­**Chcete dať svojim deťom viac ako ostatní rodičia? **[/color] Chcete, aby z nich vyrástli slušní, rozhľadení a citliví ľudia, schopní aktívne využívať umelecké činnosti či už hudobné, tanečné, výtvarné, alebo literárno-dramatické? Chcete vedieť, či si dokážete v dospelom veku splniť svoj detský sen?

Práve teraz je čas navštíviť ZUŠ v Revúcej na Okružnej 11, ktorá ponúka nasledovné možnosti:

V tanečnom odbore práve teraz hľadá nová, mladá a kvalifikovaná učiteľka deti do novovznikajúceho mažoretkového súboru, ale naučí vás aj iné štýly tanca, aj vás, skôr narodených – Štúdium pre dospelých.

V literárno-dramatickom odbore (divadelný) vás čakajú nové kreatívne formy a metódy, ako sú muzikálové projekty, štylistická tvorivosť v mediálnej oblasti a iné. Šancu majú aj skôr narodení, ktorí majú možnosť relaxovať a zároveň aj pracovať v divadelnom súbore v spolupráci s mestom.

Do výtvarného odboru pribudol náš staronový učiteľ s bohatými skúsenosťami, ktorý prináša plnohodnotné alternatívne riešenia aj pre tých, ktorých čakajú talentové skúšky na stredné, alebo vysoké školy.

V hudobnom odbore nastal čas podchytiť a združiť malých speváčikov do detského spevokolu.

[color=#cc3300]Tak neváhajte! Príďte medzi nás a spoločnými silami všetkým ukážeme, čo vo Vás je. [/color] Kontakt: e-mail zusrevuca@gmail.com, číslo telefónu 0908328184, alebo 058/4881076.

SlnieckoTaborZUS
42
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM