Eva Viestová Rôzne

OBRAZOM: Seniori oslavovali nielen mesiac úcty k starším

V stredu popoludní sa niekoľko desiatok seniorov revúckeho okresu stretlo na oslavách pri príležitosti mesiaca úcty k starším a zároveň si aj pripomenuli 15. výročie založenia Okresnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska v Revúcej.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Seniori oslavovali nielen mesiac úcty k starším
Foto: Eva Viestová

S pestrým kultúrnym programom sa predstavili študentky Prvého slovenského literárneho gymnázia, deťúrence z materskej školy na Sládkovičovej ulici a žiaci zo Základnej umeleckej školy v Revúcej.

Po milých vystúpenia sa prítomným prihovorila predsedníčka Okresnej organizácie JDS v Revúcej Zuzana Homoliaková. V krátkosti spomenula začiatky vzniku tejto organizácie, ktorá patrí v súčasnej dobe k jednej z najväčších a najaktívnejších na Slovensku. Za to patrí vďaka všetkým, ktorí sa pričinili o rôzne, nielen kultúrne aktivity organizácie. Momentálne zastrešuje už 16 základných organizácií s1479 členmi.

Ďalej nasledovali príhovory primátorky Revúcej Evy Cireňovej, predsedu Krajskej organizácie JDS v Banskej Bystrici Františka Šašlíka ako aj ďalších hostí.

Všetci svorne seniorom zapriali najmä veľa zdravia a elánu do ďalšej činnosti.

Na záver osláv odovzdali nominovaným členom vyznamenania III.stupňa, ďakovné a pamätné listy za aktívnu a dlhoročnú spoluprácu.

Seniori Revúca
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM