Barbara Dallosová Krimi Správy

Ozbrojená lúpež Revúckom okrese: Muž (44) skončil v rukách polície, FOTO

Po zásahu v našom okrese skončil podľa policajtov v putách Tornaľčan. Aha, čo všetko má podľa mužov zákona na rováši...

Ilustračný obrázok k článku Ozbrojená lúpež Revúckom okrese: Muž (44) skončil v rukách polície, FOTO
2
Galéria
Zdroj: TASR

O zásahu (10.12.) polície v Tornali, pri k torom bol zadržaný muž Tornaľčan (44), informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Ako vysvetľuje hovorkyňa, polícia mala podozrenie, že ide o muža, ktorý sa počas minulého týždňa (5.12.) dopustil ozbrojenej lúpeže v herni na Štúrovej ulici v Tornali.

,,Vtedy, krátko pred polnocou vošiel maskovaný so zbraňou v ruke do herne, pričom od zamestnankyne aj pod hrozbou použitia zbrane požadoval peniaze. Následne bankovky z pultu zobral a z miesta ušiel," opisuje Faltániová.

Od tej doby polícia v Banskobystrickom kraji na stotožnení osoby páchateľa intenzívne pracovala a v krátkom čase sa mužom zákona páchateľa podarilo stotožniť a zabrániť tak aj ďalšiemu páchaniu trestnej činnosti.

,,Bola vykonaná prehliadka bytových priestorov, ako aj prehliadka motorového vozidla. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Revúcej v utorok (11.12.) 44-ročnému mužovi vzniesol obvinenie za zločin lúpeže spáchaný závažnejším spôsobom konania. Počas vyšetrovania bolo zistené, že obvinený má na svedomí aj lúpežné prepadnutie čerpacej stanice v Jesenskom, ku ktorému došlo dňa 2. 12. 2018 krátko pred 16.00 hod. na Sobotskej ulici, kde na pracovníčku taktiež mieril zbraňou a požadoval od nej peniaze," uzatvára hovorkyňa s tým, že zo strany vyšetrovateľa bol podaný aj podnet na jeho väzobné stíhanie.

Titul. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM