Eva Viestová Tlačové správy

FOTO: Penzión Predná hora v novom šate. Parádny Vodný svet, bar a reštaurácia čakajú aj na vás

Penzión Predná hora oslavuje tohto roku 10-te výročie svojej novej éry. Pri tejto príležitosti sa majitelia rozhodli pokračovať v trende nastolenom práve pred 10-timi rokmi, a to v ďalšom skvalitňovaní a rozširovaní poskytovaných služieb svojim zákazníkom. A čo všetko je pre vás pripravené?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Penzión Predná hora v novom šate. Parádny Vodný svet, bar a reštaurácia čakajú aj na vás
Foto: Eva Viestová

Vysoké ciele aj veľké investície do renovácie

Plán bol a stále je, vybudovať v našom regióne Gemera a Horehronia stredisko pre oddych, relax, zábavu pre všetkých milovníkov prekrásnej prírody na vysokej úrovni.

Cieľom je kvalitou a službami prekročiť hranice nielen najbližšieho okolia, ale aj samotného Slovenska a dostať sa úroveň až Európskej úrovne. Keďže ciele sú najvyššie, samotná investícia v roku 2013 sa tak vyšplhala až k sume 500.000 EUR.

Práce prebiehali od začiatku roka

V priebehu januára až marca 2013 sme pristavili v prízemí 6 nových luxusnejších izieb s príjemnou atmosférou vhodnou pre dokonalý relax.

Spätosť Penziónu s prírodou demonštruje napríklad imitácia kameňa. Najvyšší štandard poskytuje nábytok z masívu, 80cm LED TV, alebo moderné LED osvetlenie. To všetko, ako je u nás zvykom, za veľmi prijateľné, až ľudové ceny.

Vynovený bar aj reštaurácia

V apríli 2013 sme zrekonštruovali reštauráciu aj bar. Nové priestory takisto kombinujú myšlienku Penziónu, ostať spätý s prírodou, s najmodernejšími materiálmi a technológiami. Opäť tu prevláda drevo, kameň, ale napríklad aj LED osvetlenie.

Pripravené sú aj výstavy

V priestoroch reštaurácie a nového Vodného sveta dokonca pripravujeme trvalú výstavu svetoznámeho slovenského fotografa Ľubomíra Schmidu, ktorý svoje fotografie vystavuje a predáva nielen na Slovensku ale najmä v zahraničí. Fotografie budú vytlačené opäť nie na klasickom papieri, ale na plátne. Prvok, ktorý umocňuje zážitok zo samotnej fotografie a opäť podčiarkuje nadštandard a vysokú kvalitu nových priestorov.

Parádny nový strop vo Vodnom svete

Začiatkom apríla sme sa tiež pustili do výstavby nového stropu v existujúcom Vodnom svete. Tento strop bude ako ináč cely drevený. Drevené trámy budú vychádzať zo stredového stĺpa, ktorý bude miestnym umelcom s Michalovej vytvarovaný do imitácie kmeňa stromu.

Samozrejme ani samotný bazén neostane rovnaký. Doplnený bude novým podsvietením, novými atrakciami, lehátkami, osvetlením a všetko bude dýchať novými farbami.

Vodný svet bude spustený v sobotu 18.mája 2013.

Super akcia pre našich zákazníkov

Všetky vstupenky do Vodného sveta zakúpené medzi 18.5.2013 do 9.6.2013 budú zlosovateľné v tombole s množstvom zaujímavých cien.

Môžete sa tešiť na rôzne pobyty, masáže, procedúry v samotnom Penzióne Predná hora, alebo zaujímavý víkendový pobyt v hotely Diery v Terchovej, rôzne kozmetické balíčky od našich partnerov – renomovaných svetových značiek ako Clinique, Naturland, Highland cosmetics-Rosa Graf, pre chlapov tiež napríklad pivný balíček Šariš a mnohé ďalšie.

Počas tejto akcie 18.5.-9.6. budú v Penzióne prezentovať naši partneri svoje značky, podporené rôznymi darčekmi.

Vyvrcholením bude grilovačka a veľká tombola. Príde aj Ander z Košíc

9.júna 2013 od 13,00hod, organizujeme veľkú „grilovačku“ pod holým nebom.

Klobásky, cigánska pečienka, čapované pivo, príjemné posedenie, s DJ-om, moderátorom a rôznym programom, atrakciami pre deti aj dospelých. V rámci programu vystúpi Ander z Košíc, muzika z Terchovej „Ťažká muzika“ a ďalší. Vrcholom programu bude samotná tombola.

Zlatým klincom renovácie bude nový wellness

Samotná reštaurácia, bar a Vodný svet však stále nie je tým povestným „zlatým klincom“. Vrcholom bude otvorenie nového Wellness na prelome rokov 2013/2014.

Môžete sa tešiť na ďalšie nové sauny: infra sauna, turecké kúpele so slanou vodou, parná sauna, kneipov kúpeľ, bar, detský kútik, či 2 nové vírivky.

Nový wellness vznikne na súčasnej bazénovej terase a bude rozdelený na 2 časti. Na jednej časti budú veľké okná, kde na odpočívadlách budú môcť návštevníci v teple sledovať nádhernú okolitú prírodu. V druhej časti sa budú kúpajúci okolím kochať priamo v horúcej vírivke pod holým nebom. Jedna totiž bude vonku, či v lete tak aj v zime.

Tak čo poviete? Penzión Predná hora vstupuje do ďalšej éry vo veľkom štýle. Neváhajte, presvedčte sa sami o všetkých novinkách. Stačí ak sa prídete okúpať, teda zakúpite si lístok do Vodného alebo Vitálneho sveta v čase od 18.5. do 9.6.2013 a automaticky sa dostanete do žrebovania o množstvo atraktívnych cien.

Rekreačný areál Predná hora
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM