Kristína Kožiaková Krimi

Podceniť to by bolo chybou: Revúcki vodiči, teraz by ste mali zbystriť pozornosť

Na cestách si bude potrebné dávať veľký pozor. Podceniť to, čo chystá polícia, by bolo veľkou chybou. Revúcki vodiči, teraz by ste mali zbystriť pozornosť...

Ilustračný obrázok k článku Podceniť to by bolo chybou: Revúcki vodiči, teraz by ste mali zbystriť pozornosť
Zdroj: TASR

Ak sa chystáte na cesty, tak vedzte, že muži zákona sa opäť zamerajú aj na tie naše. Za volantom treba byť ostražitý, polícia totiž chystá ďalšiu kontrolu a toto sú informácie, ktoré vás určite budú zaujímať.

V okrese Revúca policajti naplánovali na dnes 21. januára osobitnú kontrolu s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

„Policajti vykonajú osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti,“ uviedla hovorkyňa.

Ako doplnila, v rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči pri porušení zákona o cestnej premávke zastavení priamo na ceste, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Foto:ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM