Ľubomír Hudačko Futbal

Podobný debakel sa len tak nevidí: Futbalisti MFK Revúca konečne zabrali a súpera rozniesli deviatkou!

Po dvoch zápasoch na ihriskách súperov odohral MFK Revúca zápas proti poslednému mužstvu tabuľky z Divína. A tento súper nám veruže padol vhod. Nadelili sme mu päť zásahov už po prvej polhodine a nakoniec sme radoval z deviatky. Podobný debakel sa len tak nevidí, MFK konečne zabral.

Ilustračný obrázok k článku Podobný debakel sa len tak nevidí: Futbalisti MFK Revúca konečne zabrali a súpera rozniesli deviatkou!
Zdroj: Dnes24.sk

Po dvoch zápasoch na ihriskách súperov odohral MFK Revúca zápas proti poslednému mužstvu tabuľky z Divína. Kvalitatívny rozdiel v hráčskych kádroch predznamenal gólovú úrodu o čom sa hostia presvedčili už v 2.minúte, keď po centrovanej lopte Šestinu zakončoval Bystrán 1:0.

Po polhodine bolo už 5:0

Ďalšia štvrťhodinka priniesla niekoľko gólových príležitostí, chýbala ale presnosť. Zvýšiť vedenie na 2:0 sa podarilo domácim v 17.minúte po signále z rohového kopu hlavičkou nechytaľne zakončoval Švec. O tri minúty vyšachovali domáci Bystrán so Smrekom obranu hostí a druhý menovaný zvýšil na 3:0. Ďalšiu peknú akciu na dotyk predviedli Šestina s Urcom ml., ktorého centrovanú loptu z hranice šestnástky nekompromisne umiestnil Švec 4:0.

V 37.minúte obranca hostí faulom zastavil individuálny prienik Šestinu a po nariadenom pokutovom kope sa nemýlil Levický 5:0. Hostia už zrejme mysleli na polčasovú prestávku, ale v 45.minúte gólový účet na 6:0 uzatváral Levický po nádhernej prihrávke Urbánika. Do druhého polčasu nastúpili Divínčania s odhodlaním nedostať viac gólov, lepšie pokryli brániaci priestor a tak útoky revúckych hráčov stroskotali v prehustenom priestore obrany Divína. Zvýšiť na 7:0 sa podarilo až v 72.minúte Levickému, keď prízemný center Šestinu za obranu hostí pohodlne zakončil do prázdnej brány.

Tréner: Súper nám prišiel vhod

O desať minút neskôr faulovali hostia v šestnástke Smreka a z pokutového kopu sa druhýkrát nemýlil Levický 8:0. Frustrovaní Divínčania sa v 87.minúte prizerali ďalšiemu gólu z hlavy Levického, ktorého v šestnástke našiel centrovanou loptou Urc ml., a tak svojim piatym gólom v zápase upravil na konečných 9:0. Aspoň čestný gól mohli Divínčania streliť z priameho kopu, ale umiestnenú strelu k tyči s prehľadom vyhlavičkoval striedajúci gólman Opiela.

Tréner Igor Jakubička: „Po dvoch náročných zápasoch, v ktorých sme vyšli bodovo naprázdno nám súper z Divína prišiel vhod, pretože sme si mohli schuti zahrať a gólovo sa presadiť. Kreativita a entuziazmus chlapcov bola na vysokej úrovni počas celých deväťdesiat minút. Verím, že sa pozitíva tohto duelu prenesú do dvoch posledných zápasov jesennej časti, ktoré odohráme v Poltári a následne doma proti Hriňovej.“

11. kolo IV.liga Juh, MFK Revúca 9:0 FC Slovan Divín

  • Góly: 2´ Bystrán, 17´ Švec, 20´ Smrek, 25´ Švec, 37´ Levický (11 m), 45´ Levický, 72´ Levický, 82´ Levický (11 m), 86´ Levický
  • ŽK: Bystrán

MFK Revúca: Smerek (66´ Opiela), Majerčík, T. Urc, E. Urc, Smrek, Bystrán (60´ Čellár), P. Konček (46´ Lunter), Šestina, Urbánik, Levický, Švec

FC Slovan Divín: Mikla, Hadaš, Kmeť, Smädo, Balogh, Žilka, Fiľo, Kralinský, Paľko, Karlík

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM