Eva Viestová Krimi

Policajti našli v aute drogy

Polícia v Rimavskej Sobote začala trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ako TASR priblížila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, v nedeľu (19.6.) krátko po 19.00 h bola operačným strediskom vyslaná policajná hliadka k obchodnému domu na Rožňavskú ulicu v Rimavskej Sobote. Policajti išli preveriť napadnutie 30-ročného muža zo Žípu v okrese Rimavská Sobota. Po príchode polície na miesto poškodený uviedol, že sa ho pokúšali napadnúť a vziať mu jeho vozidlo. Ako Faltániová pokračovala, 18-ročný muž z Rimavskej Soboty policajtom uviedol, že poškodenému požičal peniaze, ktoré mu mal vrátiť.
V osobnom motorovom vozidle BMW, ktorého majiteľom bol poškodený muž, našli policajti na podlahe za sedadlom spolujazdca vrecúško s obsahom sušenej rastliny zelenej farby. Majiteľ auta vrecúško dobrovoľne vydal, následne bolo zaslané na expertízne skúmanie. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Zdroj : TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM