Jakub Forgács Krimi

Policajti zasahovali pri KURIÓZNOM prípade: Na mladíka spadlo auto, FOTO

Mladíka z miesta na ošetrenie transportoval záchranársky vrtuľník. Čo ukázalo vyšetrenie?

Ilustračný obrázok k článku Policajti zasahovali pri KURIÓZNOM prípade: Na mladíka spadlo auto, FOTO
3
Galéria

Znie to možno ako sci-fi, ale žiaľ včera bola k takémuto prípadu privolaná polícia z Lučenca. „Po príchode na miesto hliadka zistila, že 21-ročný mladík mal opravovať auto, zdvihnuté pomocou ručných zdvihákov a v čase, keď sa nachádzal pod autom, spadlo rovno na neho,“ uviedli krajskí policajti na sociálnej sieti.

„Mladíka z miesta na ošetrenie transportoval záchranársky vrtuľník, ale ako sa neskôr ukázalo, neutrpel našťastie žiadne vážne poranenia,“ pokračovali policajti.

Ako ďalej spomenuli, týmto prípadom chcú hlavne poukázať na to, aby ste si vždy premysleli, či nebude lepšie nechať prácu radšej na odborníkov, pretože práve takáto improvizácia so sebou prináša riziko nešťastia. Je úplne jedno o akú prácu ide, ale ak sa už rozhodnete akúkoľvek činnosť vykonávať svojpomocne, dbajte hlavne na bezpečnosť.

„A čo sa týka práce s ručným zdvihákom, v prvom rade treba vždy umiestniť zdvihák na pevný podklad, alebo si ho aspoň niečím pevným podložiť. Auto má svoju váhu a zrovna trávnatý povrch určite nie je vhodný, ako podklad na dvíhanie ťažkého bremena,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Na mladíka spadlo auto
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM