Jozef Legéň Krimi

Polícia: Ján (35) tri roky takmer každý deň týral svojich vlastných rodičov!

Desivé opisy, ktoré naháňajú až zimomriavky po tele! Podľa polície Ján (35) najmenej tri roky týral svojich vlastných rodičov.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Ján (35) tri roky takmer každý deň týral svojich vlastných rodičov!
Zdroj: Webnoviny.sk

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby 35-ročného Jána z Tisovca. Obvinený podľa polície už najmenej tri roky fyzicky týra svojich rodičov, s ktorými býva v spoločnej domácnosti v Tisovci.

„Takmer každý deň, vždy po požití alkoholických nápojov, bez udania príčiny poškodených bije, kope, udiera a to vždy za neustálych nadávok. Poškodeným sa vyhráža zbitím, vykrúca im ruky aj nohy,“ uviedla hovorkyňa oddelenia komunikácie a prevencie z policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Hrôzostrašné opisy

V januári 2013 podľa Faltániovej obvinený napadol otca, bil ho, kopal ho do tela a prestal až po tom, ako žena privolala na pomoc suseda, navyše po tomto útoku bol otec aj hospitalizovaný v nemocnici.

„V auguste 2013 obvinený v kuchyni napadol matku, pri fyzickom útoku spadla na zem tak, že si udrela chrbticu o debničku s drevom. V januári 2014 obvinený otcovi priložil ku krku nôž, pričom na oboch kričal, že ich pobije. Pred pár dňami opäť vyčíňal, najprv začal kopať do dverí a potom prišiel k otcovi a začal ho škrtiť,“ hovorí Faltániová.

Rodičia sa boja, policajti muža zadržali

Hovorkyňa ďalej zdôraznila, že opakovaným konaním obvinený u svojich rodičov vyvolával neustále strach a zároveň im spôsoboval fyzické aj psychické utrpenie. „Spôsoboval im aj zranenia, ktoré si vyžiadali liečenie. Po poslednom útoku na ich, už privolali policajnú hliadku,“ dodala hovorkyňa.

V utorok v dopoludňajších hodinách policajti podozrivého muža zadržali a keďže bol pod vplyvom alkoholu, až do vytriezvenia bol strážený na polícii. Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM