Katarína Oravská Krimi

Polícia: Otec (†51) nožom napadol svojho syna (16), neskôr ho v byte našli mŕtveho!

V byte sa v posledný deň víkendu odohrala rodinná dráma medzi otcom a synom. Podľa polície syn (16) sedel za počítačom, kým mu vlastný otec (†51) nepriložil na krk nôž. Synovi sa podarilo ujsť. Polícia následne našla v byte mŕtveho otca.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Otec (†51) nožom napadol svojho syna (16), neskôr ho v byte našli mŕtveho!
Zdroj: Webnoviny.sk

Vyšetrovateľ v Brezne začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu a pre prečin usmrtenia. „V nedeľu pravdepodobne v čase medzi 13.00 a 14.00 hodinou, v byte v Závadke nad Hronom, prišiel 51-ročný muž k svojmu 16-ročnému synovi, ktorý v tom čase sedel za počítačom. Zozadu mu na krk priložil nôž,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Chlapec sa podľa polície začal brániť a podarilo sa mu otca od seba odsotiť a z bytu ujsť. „Otec svojím konaním spôsobil synovi malú reznú ranku na krku a rezné poranenie ľavej ruky. Následne v byte našli mŕtveho 51-ročného muža (otca), ktorý mal rezné poranenie v oblasti krku a ktorému v čase približne o 13.15 hodine podľahol,“ uviedla Faltániová. Podľa Faltániovej si otec pravdepodobne sám siahol na život. Polícia prípad stále vyšetruje.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM