Eva Viestová Krimi

Poznáme párik, ktorý zavinil smrť 43-ročného Dušana

Smrť 43-ročného Dušana, ktorého našla polícia v nedeľu (3. 4.) na brehu rieky Muránka v Revúcej, majú na svedomí 46-ročný Zdenko a 34-ročná Slávka.

V pondelok (4.4.) sme Vás informovali o prípade nálezu tela 43-ročného muža, ktoré bolo nájdené v nedeľu (3.4.) na brehu rieky Muránka, ktorá sa nachádza v katastri mesta Revúca. Ohliadajúci lekár, ktorý bol privolaný na miesto skonštatoval smrť, pričom cudzie zavinenie nevylúčil. Za účelom zistenia presnej príčiny a doby smrti však bola nariadená súdna pitva. Už v nedeľu (3.4.) polícia v súvislosti s týmto prípadom zadržala dve podozrivé osoby. Ide o 46-ročného muža a 34-ročnú ženu z okresu Revúca. Na základe doterajšieho vyšetrovania a zistených informácií včera (4.4.) vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za zločin zabitia 46-ročnému Zdenkovi. Obvinený počas predchádzajúceho víkendu, no zatiaľ v presne nezistenom čase v katastri mesta Revúca, za objektom lesného závodu, v neobývanom objekte spoločne s 34-ročnou Slávkou fyzicky napadol po predchádzajúcej hádke 43-ročného Dušana. Muža niekoľkokrát udreli do tváre, kopali ho do rôznych častí tela a následne ho zo strachu pred jeho oznámením skutku na polícii vylákali na most cez rieku Muránka, kde ho 46-ročný Zdenko kopol, následkom čoho poškodený prepadol cez zábradlie do rieky, kde 43-ročný muž zomrel.
V súvislosti s týmto prípadom vyšetrovateľ vzniesol obvinenie aj 34-ročnej Slávke, ktorú obvinil z trestného činu neposkytnutia pomoci, za čo v tomto prípade hrozí trest odňatia slobody až na 2 roky. Obvinená je stíhaná na slobode.
V prípade 46-ročného Zdenka, ktorý čelí obvineniu zo zločinu zabitia bol dnes spracovaný návrh na jeho väzobné stíhanie. Obvinený bol umiestnený do cely predbežného zadržania. Za zločin zabitia mu hrozí trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov. Prípad je stále v štádiu vyšetrovania. Zdroj:kpt. PhDr. Petra Vašková – hovorkyňa
oddelenie komunikácie a prevencie

banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Poznáme párik, ktorý zavinil smrť 43-ročného Dušana
1
Galéria
Mŕtvola v rieke
1
Galéria
mrtvola RA
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM