Eva Viestová Rôzne

Pripnite si aj Vy malý kvet, ktorý môže mať veľkú silu...!

Liga proti rakovine, pobočka Banská Bystrica v spolupráci s Úradom Banskobystrického samosprávneho kraja organizuje dňa 15. apríla 2011 v poradí už 15. ročník verejnej finančnej zbierky na podporu celonárodného boja proti rakovine - "Deň narciso

Účelom podujatia je získanie prostriedkov na pomoc onkologicky chorým pacientom a ich rodinám na zabezpečenie informačných a preventívnych kampaní Ligy proti rakovine a na podporu výskumných a klinických projektov. Zbierku realizuje onkologické oddelenie Fakultnej NsP F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici, dobrovoľníci stredných a vysokých škôl v Banskej Bystrici, Brezne a Zvolene, klub Viktória a skauti.

Pozývame všetkých darcov a sympatizantov Ligy proti rakovine darovať dobrovoľný finančný príspevok za kvietok narcisu, vyjadrujúci spolupatričnosť s chorými. Aj v Revúcej máte možnosť zakúpiť si kvietok narcisu od dobrovoľníkov zo základných a stredných škôl. Neváhajte, zapojte sa a podporte dobrú vec!!! Do verejnej finančnej zbierky môžete prispieť v termíne od 4. do 18. apríla 2011 aj zaslaním **prázdnej SMS na číslo 848 v hodnote 2 € **v sieti všetkých mobilných operátorov. Operátori odvedú na zbierku celú sumu a samotné zaslanie SMS zákazníkovi nespoplatňujú.

Číslo účtu – Liga proti rakovine: 2629740400/1100

Zdroj: Ing.Iveta Kureková Kancelária predsedu BBSK

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM