Eva Viestová Rôzne

Projektový týždeň v ZŠ I.B.Zocha

Ako každoročne, aj teraz na prelome polrokov pripravili učitelia ZŠ I.B.Zocha pre svojich žiakov projektový týždeň. Žiaci 1. až 7. ročníka počas štyroch dní, od pondelka 30.1.2012 do štvrtka 2.2.2012 pracovali na projektoch.

Pre každý ročník bola určená iná téma projektu a na túto tému bolo úlohou žiakov počas troch dní pripraviť čo najviac materiálu, nie však len „suchých“ informácií, ale spracovať danú tému tak, aby bola zaujímavá pre všetkých žiakov školy. Posledný deň projektu je totiž vždy venovaný prezentácii projektov, kedy sa žiaci zídu v telocvični školy a prezentujú to, čo si pripravili. Prezentácie boli rôznorodé – od praktických ukážok cez nacvičené divadielka, pesničky, či recitácie. Žiaci jednotlivých ročníkov pracovali na takýchto projektoch:

  1. Z rozprávky do rozprávky
  2. Zdravá výživa
  3. Revúca a okolie
  4. Banskobystrický kraj
  5. Moreplavci a ich objavy
  6. Plodiny Zeme
  7. Fyzikálne objavy

Prezentácie žiakov jednotlivých ročníkov, medzi ktorými bola dokonca aj ochutnávka jedál pripravených z plodín, ktoré na svojich cestách objavili a do Európy priniesli moreplavci, boli ocenené potleskom spolužiakov aj učiteľov a už teraz sa všetci tešia na projektový týždeň v budúcom školskom roku.

Rozsiahlu fotogalériu z projektového týždňa nájdete vo webovom albume našej školy. http://zsibzochare.edupage.org/news/

Zdroj info : ZŠ I.B.Zocha

projektovy tyzden Zocha
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM