Eva Viestová Hokej

Prvá prehra na konte revúckych hokejistov: Za 7 minút vyfasovali 3 góly

Gemerská hokejová liga pokračovala svojím 13. Kolom. MHK Magnezit Revúca nastúpil proti favorizovanému mužstvu Expresstrans Rimavská Sobota, ktorý je zatiaľ jediným víťazom GHHL.

Ilustračný obrázok k článku Prvá prehra na konte revúckych hokejistov: Za 7 minút vyfasovali 3 góly
Foto: Eva Viestová

Zápas mal od úvodu jasnú taktovku domáceho tímu, keďže naši hokejisti nastúpili akoby s priveľkým rešpektom, hoci v prvom vzájomnom stretnutí sme vyhrali 3:1. Na ľade bolo vidieť prevahu súpera v kombinačnej hre, ale Revúčania sa nenechali zastrašiť a tak isto vystrkovali rožky. Napriek tomu sa úvodná tretina skončila 0:0.

V druhej časti hry si EXPRESSTRANS vytvoril niekoľko šancí, ale naši hokejisti sa aj naďalej trápili ako v úvodnej tretine. V druhej polovici druhej tretiny domáci de facto rozhodli zápas, v priebehu 7 minút strelili 3 góly, keď im, ako sa hovorí „vyšlo všetko“.

V tretej časti hry už domáci kontrolovali vývoj zápasu, aj keď nechýbalo veľa a mohla z toho byť ešte dráma, nebyť smoly na našich hokejkách, keby sa našim hokejistom podarilo premeniť vyložené šance, ktoré mali na skórovanie. Takže v tretej tretine naši hokejisti už len korigovali na výsledných 4:2.

Za našich skórovali Dušan Keder a Noro Hutka.

EXPRESSTRANS Rimavská Sobota– MHK Magnezit Revúca 4:2 (0:0,4:0,0:2)

MHK Magnezit Revúca: Útrata – Kováč, Brodňanský, Kozák, Škorňa, Hutka N., Žgravčák,
Kožuch J., Vojčík, Kožuch Ľ., Laboš, Keder, Varhoľák, Hutka P.

info a foto: N. Hutka

Hokej Revúca-Expresstrans Rim.Sobota
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM