Martin Károly Tlačové správy

Prvá stavebná sporiteľňa oslavuje. Nové zmluvy za dvacku!

(PR) - Najväčšia stavebná sporiteľňa oslavuje dvadsať rokov. Preto môžete do konca roku ušetriť na novej, výhodnej zmluve desiatky až stovky eur. Okrem toho odštartovali aj výhodné poistenia.

Ilustračný obrázok k článku Prvá stavebná sporiteľňa oslavuje. Nové zmluvy za dvacku!
Foto: Martin Károly

Gigant na trhu sporenia

Prvá stavebná sporiteľňa (PSS) vznikla v roku 1992. Onedlho sa jej produkty stali najobľúbenejšími na slovenskom trhu. Do 30. septembra viac než 2 milióny stotisíc klientov uzatvorilo takmer 4 milióny zmlúv v celkovom objeme skoro 29 miliárd eur.

Náš systém sporenia je výhodný najmä v tom, že klientovi umožňuje získať nárok na úver. A to žiadny iný systém sporenia neumožňuje,“ komentuje úspech PSS Miloš Blanárik, riaditeľ komunikácie spoločnosti.

Produkt sporenia, zvýhodnený štátnou dotáciou už oslovil viac než polovicu populácie Slovenska.

Dosiahli sme dospelosť, zmaturovali sme. Naša činnosť bude vždy zameraná na občana, na klienta, pretože sme tu predovšetkým pre nich,“ hovorí ďalej Blanárik a dodáva že služby PSS sa v budúcnosti budú samozrejme snažiť ešte vylepšiť a rozšíriť. (Kompletný rozhovor s Milošom Blanárikom nájdete vo videu)

Nové produkty pre všetkých

V rámci jubilea odštartovala PSS zvýhodnené sporenie pre všetkých. „Momentálne ponúkame stavebné sporenie s výhodným 20 eurovým poplatkom za uzatvorenie,“ konkretizuje aktuálnu ponuku Jana Luptáková, regionálna riaditeľka PSS v Banskej Bystrici.

Do nedávna sa platil 0,9% poplatok z cieľovej sumy. „Tento krok ušetrí našim klientom desiatky až stovky eur,“ dodáva Luptáková.

Najvýhodnejšie poistenie

Novinkou v Prevej stavebnej sporiteľni je aj to, že ponúka, podľa nich, najvýhodnejšie poistenie domu, bytu a domácnosti ako aj kapitálového životného poistenia. „Spojili sme sa s poisťovňou Uniqua a vytvorili sme unikátny produkt,“ dodáva Jana Luptáková. (Kompletný rozhovor s Janou Luptákovou nájdete vo videu)

Toto poistenie je podľa nej najvýhodnejšie aké momentálne trh ponúka. „Je jednoducho najlacnejšie!“ Skontaktujte sa s obchodnými zástupcami PSS a zaistite si najvýhodnejšie stavebné sporenie a poistenie. Viac na webovej stránke PSS: www.pss.sk/sk

PSS oslavuje s novými akciami a produktami
3
Galéria
PSS s novými akciami
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM