Eva Viestová Iné športy

Revúčania doma podľahli Sobranciam

Volejbalisti AVK Magnezit Revúca privítali v sobotu popoludní volejbalistov z VK Slávia Sobrance.

V súboji o druhú priečku súťaže sme na domácej palubovke privítali farmu extraligového Humenného, družstvo Sobraniec. Tí pricestovali s hráčmi, ktorí trénujú s A – teamom a majú skúsenosti so zápasmi v extralige. Naše družstvo nastúpilo bez najväčšej opory, Dušana Belicu. Ten nemohol nastúpiť z rodinných dôvodov. Práve jeho neúčasť bola veľmi citeľná. Prvé dva sety sme nepustili súpera k nijakej akcii a bez väčších problémov sme ich vyhrali. Mali sme účinný servis a tiež útok a blok. Začiatok tretieho setu sme zaspali a hostia sa chytili. Kazili sme príjem a veľa podaní. Mladí hráči sa buď báli zložiť lopty, alebo sme ich smečovali do autov. Súper sa ukľudnil a my sme naopak znervózneli. Prehrali sme si dva zápasy svojimi chybami . Ale aj napriek prehrám nás diváci hnali dopredu a stále povzbudzovali. Po ukončení zápasov odmenili obe družstvá potleskom. Som rád, že ľudia v Revúcej sa znova naučili chodiť na šport a vytvárajú skvelú atmosféru.

AVK Magnezit Revúca : VK Slávia Sobrance 2:3 a 1:3 Zost.: A. Petráš, Milan Herich ml., Matej Herich, M. Tomášik, B. Konček, M. Karabínoš, lib. Ľ. Smoliar Str.: P. Huťan Tr.: I. Kozlík , as.tr.: K. Húšťa

Starší žiaci: VK Lovinit Lovinobaňa : AVK Magnezit Revúca 0:3 a 1:3 Mladí hráči Revúcej cestovali do Lovinobane s jasným cieľom, zvíťaziť. Týmito výhrami sme sa prakticky dostali na Majstrovstvá SR, ktoré budú v polovičke mája. Teraz sa môžeme kľudne pripravovať na finálový turnaj.
Maroš Kumi,š.r. AVK

Ospravedlňujeme sa za nižšiu kvalitu videa.

Revúčania doma podľahli Sobranciam
1
Galéria
Volejbal RA:SO
24
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM