Eva Viestová Iné športy

Revúčania doma víťazne

V prvých domácich zápasoch Play Off 1. ligy sme privítali farmu extraligového Humenného. Museli sme improvizovať so zostavou. Pre virózu netrénovali štyria hráči základnej zostavy.

Pre pracovné povinnosti nemohol na zápas nastúpiť nahrávač a kapitán družstva, Andrej Petráš. Namiesto neho nahrával mladý,17 ročný nahrávač, Jozef Schelling, ktorý túto ťažkú úlohu splnil naozaj skvele. Pre našich hráčov pripravoval možnosti na útok a mohli sa úspešne presadzovať proti dobrým blokom hostí. Priebeh setov v oboch zápasoch bol vyrovnaný, ale zlomové časti setov sme zvládli lepšie. Na útoku sa presadzovali všetci naši hráči, ale najviac bodov získal Matej Herich.
Rád by som vyzdvihol našu novú posilu. Na hosťovanie sme prizvali z Kežmarku skúseného a skvelého ľaváka, prijímajúceho smečiara, Ľubomíra Brédu. Svojím výkonom, zákrokmi na sieti a v poli, a aj povzbudzovaním spoluhráčov počas ťažkých úsekov setov, rozpálil nielen hráčov, ale aj divákov.
Taká skvelá atmosféra, spolu s kvalitným volejbalom, je naozaj to, čo tento šport prináša. A v Revúcej je to v poslednej dobe pravidlom. Hráčom sa v takomto prostredí hrá skvele a núti ich ukázať všetko, čo je v nich. Platí to aj pre našich súperov.
Najbližšie domáce zápasy Play Off odohráme 10.3. , keď znova privítame vedúce družstvo, MŠK Vranov nad Topľou a dúfam, že budeme mať znova plný dom so skvelou atmosférou.

AVK Magnezit Revúca : VK Chemes Humenné B 3:0 a 3:1 ** **Zost.: Matej Herich, Milan Herich, Matej Karabínoš, Jozef Schelling, Ľubomír Smoliar, Ľubomír Bréda lib. Igor Hrbál Str.: Peter Bolaček
tr.: Ivan Kozlík , as. tr.: Maroš Kumi 220 divákov

Zdroj info : Maroš Kumi , š.r. AVK

Pozrite si naše foto a video z tohto skvelého zápasu.

Revúčania doma víťazne
1
Galéria
VolejbalRevucaHumenne
35
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM