Jakub Forgács Správy

Revúčania sa konečnej dočkajú: Kedy mesto otvorí športoviská?

Aj vy sa už tešíte, keď si budete môcť opäť zašportovať na jednom z multifunkčných či detskom dopravnom ihrisku? Dočkáte sa už onedlho.

Ilustračný obrázok k článku Revúčania sa konečnej dočkajú: Kedy mesto otvorí športoviská?
Zdroj: Odd. reg. rozvoja MsÚ Revúca

Mesto Revúca na svojej facebookovej stránke oznámilo, že vďaka zlepšujúcej sa epidemiologickej situácii a uvoľňovaní opatrení, aj Revúca môže opäť otvoriť brány svojich športovísk.

Od 1. mája budú podľa slov mesta k dispozícii:

  • Multifunkčné ihriská pri ZŠ Hviezdoslavova, ktoré ponúkajú možnosť zahrať si volejbal, basketbal, tenis, bedminton, frisbee, hádzanú, petangue a futbal. Budú dostupné denne od 9.00 do 21.00 hod. Rezerváciu ihrísk a zapožičanie športového náradia budete môcť vykonať u službukonajúceho personálu.
  • Multifunkčné ihrisko (v areáli kúpaliska). Tenis, či nohejbal si bude môcť zahrať max. 6 osôb, a to od pondelka do nedele vždy v čase od 9.00 do 21.00 hod. Rezerváciu bude možné vykonať u službukonajúceho personálu vopred, v areáli multifunkčných ihrísk pri ZŠ na Ul. P. O. Hviezdoslavova, alebo počas úradných hodín MsÚ na čísle: 058/285 15 37, prípadne mailom na: ihrisko@revuca.sk.
  • Detské dopravné ihrisko bude pre verejnosť k dispozícii od pondelka do nedele, od 13.00 do 18.00 hod. Doobeda je vyhradený čas pre školy a škôlky.

Aktuality z Revúcej

„Veríme, že sa na spomínaných ihriskách opäť radi zapojíte do tréningového procesu alebo že si šesťčlenné kolektívy nájdu svoj priestor pre rekreačný šport,“ dodáva mesto, ktoré zároveň upozornilo, že aj pri športe sa ľudia musia riadiť opatreniami.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM