Eva Viestová Rôzne

Revúcke deviatačky o štarte školy: Toto nás prekvapilo...

OD ČITATELIEK Klaudie Kováčovej a Viki Valaštekovej: Prázdniny neboli až také dlhé, ako sme očakávali, hoci trvali dva mesiace, ubehli veľmi rýchlo. Keď môžeme napísať za seba, my sme sa už na začiatok školského roka tešili. Určite aj naši prváčikovi

My, deviataci sa tešíme na tento posledný rok v tejto, pre nás úžasnej škole, ktorá nám dala veľa a v poslednom ročníku určite ešte dá viac.

Privítalo nás nové vedenie školy – pán riaditeľ Emil Valko, zástupkyne Jana Vavreková a Adriana Ružiaková. Otvorenie školského roka prebiehalo za účasti hostí – primátorky Evy Cireňovej a Igora Kvetka.

Po dvojmesačných prázdninách a opätovnom návrate do školy sme zažili aj prekvapenia. A to našťastie veľmi príjemné. Obidve nás prekvapil interiér našej školy – pekne vymaľovaný, plus nové nástenky a srdečné privítanie našich vyučujúcich. Celú atmosféru sme sa snažili zachytiť objektívom fotoaparátov. Navštívili sme aj prváčikov v ich nových triedach a zaspomínali sme si na naše prvé dni v tejto škole, keď sme plní očakávania sledovali a počúvali každé slovo našej pani učiteľky.

Dúfame, že sa vám naše fotografie páčia a aj na vás preskočí slnečná nálada tohto výnimočného septembrového dňa.

Ak aj vy máte zaujímave postrehy či zábery z vášho okolia, pošlite ich na mailovú adresu (revuca@global24.sk)

info a foto : revúca24 / Klaudia Kováčová, Viktória Valašteková, 9. A

zaciatok skolyKomenskeho
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM