Peter Klimant Iné športy

Revúcke kickboxerky hviezdili: Vo veľkej konkurencii na Ukrajine vybojovali 5 medailí!

Kickboxerky z Revúcej predviedli na Ukrajine parádny športový výkon. Vo veľkej konkurencií sa im podarilo vybojovať až 5 cenných kovov!

Ilustračný obrázok k článku Revúcke kickboxerky hviezdili: Vo veľkej konkurencii na Ukrajine vybojovali 5 medailí!
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 7. marca sa kickboxerky so športového klubu Kickbox Leon Revúca (kapitánka Janka Guláková, Stela Laurenčíková, Lenka Halušková a len 7 ročná Alžbetka Teličáková) zúčastnili súťaže v Ukrajinskom Užhorode. Tu predviedli parádny výkon, keď si v ringu vybojovali 5 medailí a z toho až tri zlaté.

Mladé športovkyne si viedli oproti poslednej súťaži, kde sa prezentovalo 10 krajín ( Slovak Open v B. Bystrici 2015), ako veľmi skúsené pretekárky používali nacvičenú taktiku a žiarili nabitou energiou, ktorú si nabili v dvojfázovej príprave.

O schodík vyššie postúpila aj vynikajúca Lenka Halušková, ktorá používala taktiku ako z učebnice. Útočiacu súperku zastavila kopom a prebrala iniciatívu útoku kombináciou rúk, jej zápas bol jeden z najlepších. V dobrej forme bola aj Stela Laurenčíková jej výkon ocenili všetci zúčastnený potleskom. Kapitánka klubu Janka Guláková vyhrala nie ľahký zápas napriek doporučení taktiky išla svojou cestou a podarilo sa jej dokázať že mala pravdu. Osobne jej prišli poblahoželať aj organizátori súťaže.

Súťaže sa podľa organizátora celkovo zúčastnilo 68 pretekárov z 11 klubov zo Zakarpatskej oblasti a dvoch klubov zo Slovenska. Najbližšie na našich kickboxerov čaká 3. kolo Katsudo open ligy v Prešove, ktoré sa uskutoční 21. marca. Vedenie klubu na túto udalosť pripravuje väčšiu výpravu v počte 13 pretekárov.

Výsledky súťaže v Ukrajinskom Užhorode

  • JANKA GULAKOVÁ – 1. miesto staršie dievčatá –52 kg Lightcontact
  • LENKA HALUŠKOVÁ – 2. miesto staršie dievčatá –63 kg Lightcontact
  • ALŽBETA TELIČAKOVÁ – 1. miesto deti –32 kg pointfight
  • STELA LAURENČÍKOVÁ – 3. miesto staršie dievčatá –52 kg LC, 1. miesto –63kg Lightcontact

Zdroj a foto: KICKBOX Leon Revúca

Mladé baby z Revúcej na Ukrajine ukázali , ako sa robí kickbox
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM