Eva Viestová Hokej

Revúcki hokejisti opäť víťazní

Ďalšími piatimi zápasmi 4. kola pokračovala Gemerská hokejová liga (www.ghhl.webnode.sk). MHK Magnezit Revúca sa stretol s domácim Omega Rimavská Sobota a pokračoval v doterajších úspešných výsledkoch.

Obe mužstvá začali koncentrovane, so zabezpečenou obranou, so snahou nestrácať ľahko puky. Po niekoľkých minútach sa Revúčania ujali vedenia dorážkou Žgravčáka po strele N. Hutku a keď onedlho pridal Keder druhý gól, domáci stratili istotu a MHK bol jednoznačne lepší a do prestávky bolo 4:0. V druhej časti sme pridali ďalšie a Omega len korigovala v presilovke na 1:5 z ich pohľadu. V druhej i tretej tretine Revúčania stále diktovali priebeh hry a niekedy až priveľmi prekombinované zakončovania nepriniesli ešte viac gólov. Domáci sa síce stále snažili, v závere aj znížili na konečnú podobu výsledku, ale v zápase nemali šancu na lepších a s prehľadom hrajúcich a zápas kontrolujúcich hráčov Revúcej.

**MHK Magnezit Revúca – Omega Rimavská Sobota 8 : 2 (4:0, 3:1, 1:1) ** **Góly Revúcej: ** Žgravčák a Keder po 2, Laboš, Hutka N., Kováč, Kožuch J.

Zostava MHK Magnezit Revúca: Hrivnák – Kováč, Tatarko, Hutka P., Hutka N., Žgravčák, Skybjak, Andraščík, Kozák, Papcun, Laboš, Keder, Kožuch J., Kožuch Ľ.

Zdroj info a foto : V. Andraščík

MHK Mag. Revúca – Omega  Rim. Sobota
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM