Eva Viestová Hokej

Revúcki hokejisti sa pripravujú na novú sezónu

Hokejisti MHK Magnezit Revúca využívajú možnosť prípravy na sezónu, ktorá začína 20.októbra na ľade v Rimavskej Sobote. Tu sú zabezpečené dobré podmienky, samozrejme za adekvátnu finančnú úhradu, ktorú znášajú osobne všetci nadšenci tohto najrýchlejšieho kolektívneho športu.

Ilustračný obrázok k článku Revúcki hokejisti sa pripravujú na novú sezónu
Foto: Eva Viestová

Aj v tejto sezóne je prihlásených desať družstiev z okresov R.Sobota, Revúca, Poltár, Lučenec do 4. ročníka Gemerskej hokejovej ligy. Ďalší záujemcovia, aj z Rožňavy sa zrejme do ligy nedostanú, keďže všetko je viazané najmä časovým limitom pri maximálnom vyťažení haly zimného štadióna.

Keďže GHL sa hrá v R. Sobote, dúfajme, že naši verní revúcki fanúšikovia uvidia niekoľko stretnutí aj v Revúcej, či už súťažných, priateľských či turnajových ako doteraz, keďže pretrvávajúce problémy na UĽP ohrozujú naše zámery a …

V posledných prípravných stretnutiach s domácim Exprestrans R.Sobota to boli vyrovnané súboje, ktoré spĺňajú účel pre rozbeh a dobrú formu na súťažné duely, ktoré potrvajú do konca marca 2013. Veríme, že to bude minimálne obhajoba druhej pozície z predchádzajúcich ročníkov. Postup vyššie by už bol zaslúženým odrazom doterajších našich výkonov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM