Jakub Forgács Iné športy

Revúcki kickboxeri žali úspechy: 2 zlaté a k tomu 10 ďalších medailí, FOTO

V Prešove sa konal turnaj v kickboxe za rekordnej účasti Slovenska, Poľska a Ukrajiny v počte 284 štartov, 26 š. klubov. Darilo sa aj pretekárom z Revúcej.

Ilustračný obrázok k článku Revúcki kickboxeri žali úspechy: 2 zlaté a k tomu 10 ďalších medailí, FOTO
24
Galéria
Zdroj: Kickbox Leon Revúca

Členovia ŠK Kickbox Leon Revúca/CVČ, reprezentanti Revúcej, sa zúčastnili súťaže v kickboxe v Prešove. V rámci 3. kola Open ligy Slovenského zväzu kicboxu top pretekári Ján Tamáš a Alžbetka Teličáková neodišli bez zlata, v mladších kategóriách si bojovnosťou najlepšie počínala 13-ročná Natália Tószegiová. Informoval o tom Ľuboslav Bodor, vedúci výpravy Leonov.

9. novembra 2019 sa v ZŠ na Ulici Sibírskej v Prešove konal turnaj v kickboxe za rekordnej účasti Slovenska, Poľska a Ukrajiny v počte 284 štartov, 26 š. klubov. Darilo sa aj pretekárom z nášho mesta.

„Ján Tamáš, ktorý nemá konkurenciu na Slovensku vo svojej váhe v light contacte, má v pláne vyššie méty ako sú majstrovstvá sveta. Počas štyroch rokov tréningu sa Natália Tószegiová prepracovala vo svojej váhe na obávanú kickboxerku, konkrétne svojím kopom sidekick znovu bodovala tak, že jej súperky odišli s plačom,“ povedal Bodor.

Ako ďalej uviedol, Revúca získala celkom 34 bodov, čo z 26 klubov znamenalo 9. miesto. Naši pretekári získali 12 medailí (2 zlaté, 4 strieborné a 6 bronzových).

Zlatý Ján Tamáš – LC –57 kg senior, Alžbetka Teličáková zlato PF –42 kg ml. kadet v LC 3. miesto a kicklight 2. miesto. Natália Tószegiová získala 2. miesto –42 kg LC ml.kadet v PF a KL 2× 2. miesto. Predstavili sa aj nováčikovia Martina Székeliová 15 rokov získala v KL – 46 kg st. kadet 2. miesto a v LC a KL 2× 3 miesto a Vladimír Baranik 12 rokov získal v PF + 42 kg 2. miesto a v LC 3. miesto.

Zábery z pretekov nájdete v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Mladé talenty z Revúcej opäť žali úspechy v kickboxe
24
Galéria
Zdroj: Kickbox Leon Revúca
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM